Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De nieuwe voorjaarscatalogus is er!

17 november 2022

Het is nu echt herfst buiten, hét ideale moment om lekker op de bank te kruipen met onze nieuwe voorjaarscatalogus. We hebben een aantal highlights voor je op een rijtje gezet: boeken waar wij enorm naar uitkijken!


Romans en thrillers

Yes! Er komt een nieuwe Moyes. In haar schoenen verschijnt 2 februari 2023: Twee vrouwen. Twee levens. Een dag die alles veranderde. Waar we ook naar uitkijken is het nieuwe boek van Eveline Karman: ze is terug met de geraffineerde thriller Verknipt. Een andere thriller die hoog op ons lijstje staat is Schijn bedriegt van Marina Palmer, waarin Ruth terechtkomt in de Russische onderwereld in Londen. Kate Quinn neemt je in haar historische roman De vrouwen van Bletchley Park mee naar Engeland, 1940. Verraad, geheimen en een code die door de vriendinnen Osla, Mab en Beth tegen elke prijs gekraakt moet worden. Een pageturner vol levensechte personages waar iedereen enthousiast over is: het boek krijgt 4,47 sterren uit meer dan 150.000 ratings en ruim 15.000 reviews op Goodreads

Kinder- en jeugdboeken

Welkom op VAMPS: de eliteschool voor vampiers uit machtige families! Vers bloed is het eerste deel in een vampiertrilogie vol spanning en romantiek. En wij kunnen ons geluk niet op: deze prachtige limited edition krijgt roze op snee!
Goed nieuws voor alle Oliver Jeffers-fans! Eind februari verschijnt Ondertussen op aarde. Een actueel boek over onze plek in ruimte en tijd, met prachtige illustraties zoals we van Jeffers gewend zijn.
Dit jaar komt ook Elvin Post weer terug met zijn nieuwe, spannende jeugdthriller Catch. De introverte Roos is in de wolken als ze via Catch, een nieuwe jongerenapp, Noah leert kennen. Maar kan ze Noah wel vertrouwen?
In maart gaan we mee met de wereldspionnen naar… Egypte! In dit vierde deel, Tussen de tombes, gaan onze vijf helden weer op een spannende missie. Perfect voor elke tienplusser!
Wie houdt niet van het leesgrage en bijzondere meisje Matilda? Wij zijn in ieder geval fan van deze echte Roald Dahl-klassieker. Om te vieren dat alweer de 100ste druk verschijnt, is deze editie extra mooi!

Benieuwd welke boeken er nog meer verschijnen in het voorjaar van 2023?

Naar welke boeken kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten via Instagram of Facebook, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven