Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De Fontein introduceert magische mysteries met nieuwe serie Tijdgeesten

21 oktober 2021

Vanaf dit najaar presenteren wij onze magische boeken onder ons nieuwe merk magische mysteries! De series en losstaande boeken die onder dit paraplumerk vallen, zijn stuk voor stuk spannend en zitten vol magische avonturen. De boeken zijn perfect voor jongens en meiden die van dit genre houden. Binnen de magische mysteries vallen series, maar ook boeken die losstaand zijn te lezen.

Magische mysteries zijn te herkennen aan…

magische mysteries ruglogo
  • Het magische mysterie-logo op de rug
  • Opvallende sticker op het boek
  • In elk boek zit een magische boekenlegger!


De magische week

Van 24 tot 31 oktober vieren we de magische week! Tijdens deze week krijgen onze magische boeken extra aandacht in de winkels en online: maak elke dag kans op een magisch mysterie! Houd onze Instagram in de gaten.

Tijdgeesten – De magische tafel

Op 19 oktober verschijnt het magische mysteries-boek: De magische tafel, deel 1 in de Tijdgeesten-serie. Een magische trilogie geschreven door Victor Piñeiro, voor lezers vanaf 8 jaar. 

‘Dit meedogenloze avontuur bomvol actie en humor kun je niet wegleggen.’ – Sarah Mlynowski, New York Times-bestsellerauteur

Het verhaal
Pas op wie je aan tafel uitnodigt… Er zijn goede en slechte gasten!

Op een dag koopt de vader van Javi een antieke tafel, die steeds een vreemd geluid maakt. Het is net alsof het meubel leeft! 
Op Javi’s school, Finistere, is het niet altijd een pretje. De mysterieuze leraren lijken wel personages die uit geschiedenisboeken of sprookjes zijn ontsnapt. Een van hen geeft een raadselachtige huiswerkopdracht:
‘Nodig drie gasten uit voor een diner, dood of levend…’
Wanneer Javi samen met zijn zus Bradi en beste vriend Wiki zijn gastenlijst opstelt, begint de tafel oorverdovend te brommen en gebeurt er iets heel merkwaardigs… 

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven