Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De allerspannendste jeugdthrillers voor maar € 4,99

13 juni 2018

Houd jij ook zo van spannende boeken? Pak nu je kans! De volgende e-books zijn de hele maand juni verkrijgbaar voor maar € 4,99.

e-book thrillers

Mel Wallis de Vries
Mel Wallis de Vries is dé succesvolste jeugdthriller auteur van dit moment. Op 6 juni 2018 won ze voor de zesde keer de Prijs van de Jonge Jury! En niet zonder reden: haar verhalen zijn vlot, realistisch en altijd spannend tot de aan de allerlaatste bladzijde.
Bestel ze snel!

Bestel Shock Bestel Schuld

Cis Meijer 
De boeken van Cis Meijer zijn altijd gruwelijk spannend. Met Val schreef Cis een bloedstollende jeugdthriller, en haar ervaring als model inspireerde haar tot het schrijven van Verdoofd, waarmee ze werd genomineerd voor de Hebban Award voor beste ya-thriller in 2014. Sinds kort is haar nieuwe boek Knock-out uit.

Bestel Knock-out Bestel Moordspel Bestel Val Bestel Verdoofd

Eva Burgers
Fataal is een huiveringwekkende jeugdthriller van oud-rechercheur Eva Burgers, voor de fans van Pretty Little Liars. 26 juni verschijnt Complot, haar tweede jeugdthriller bij Uitgeverij De Fontein. De trailer staat al online!

Bestel Fataal

Margje Woodrow
Margje Woodrows nieuwe boek Snitch is een sinistere en realistische ya-thriller. Het boek is ongelofelijk spannend is met een actueel thema: het gebruik van ritalin onder jongeren. Verwoest was een van de elf leestips van de Jonge Jury 2018.

Bestel Snitch Bestel Verwoest

Tip voor ouders met jonge meiden!
Zijn je kinderen nog iets te jong voor deze spannende boeken? De e-books van de meidenseries van Niki Smit zijn nu ook te koop voor slechts € 4,99. Een mooi moment om te starten met de superleuke serie 100% Coco, want de tweede film is in de maak én Niki is druk bezig met haar het vierde deel: 100% Coco Berlin.

niki smit e-book

De e-books zijn ook in prijs verlaagd bij: Bol.com, Libris.nl, E-book.nl en Bruna.nl

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven