Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Deze boeken verschijnen deze zomer!

28 maart 2018

Zomercatalogus 2018 De Fontein

De nieuwe catalogus staat online! Hierin vind je alle boeken die deze zomer verschijnen bij Uitgeverij De Fontein. Ook deze keer staat de aanbieding bomvol grappige, ontroerende en spannende boeken voor jong en oud.

Bij De Fontein Jeugd zijn we enorm trots op Samen hier, een prachtig prentenboek van Oliver Jeffers over de wereld waarin we wonen. Loser-fans kunnen deze zomer weer lachen met het twaalfde deel in de serie: Wegwezen

Ook verschijnt Eerste jaar, draaien maar!, het eerste deel van een hilarische nieuwe graphicnovelserie: Brugpieper – Geheimen uit de schoolkluis. Natuurlijk zou onze aanbieding niet compleet zijn zonder een mooie ya-titel, ditmaal met Robin Benway’s Ver van de boom, dat onlangs bekroond werd met de Amerikaanse National Book Award. 

Dit is slechts een greep uit een aanbieding vol mooie boeken. Volwassen lezers kunnen hun hart ook ophalen aan vlijmscherpe thrillers en zomerromans uit de aanbieding van De Fontein Romans & Spanning. Blader ’m door en vul je wensenlijstje vast in!

[button link=”https://www.uitgeverijdefontein.nl/kinderboeken/contact/prospectus/” color=”orange”]Bekijk hier de prospectus[/button]

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven