Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De zomercatalogus 2019 is er!

28 maart 2019

Ontwerp zonder titel (12)

Heb jij ook al zo’n zin om lekker in het zonnetje te genieten van de leukste boeken? Onze nieuwe zomercatalogus is weer gevuld met de spannendste thrillers, mooiste romans en grappigste kinderboeken. Blader ’m door en maak een lijstje met alle boeken die jij graag aan je collectie wilt toevoegen!

Het leven van een Loser is 10 jaar in Nederland! Dat vieren wij onder andere met Vet koel. Het dertiende deel in de serie zit weer vol grappen en hoewel dit boek een winters thema heeft, is dit absoluut hét zomerboek voor lezers vanaf 9 jaar.

Ook verschijnen er twee onwijs leuke boeken van de grappigste schrijver van Nederland: Jozua Douglas. Ufo alarm – deel 4 in de Costa Banana-reeks – en Pech onderweg, dat hij speciaal voor de Kinderboekenweek schreef met Tosca Menten. Onze aanbieding is natuurlijk niet compleet zonder een mooi prentenboek, en ditmaal bezorgt het iedereen een stralende glimlach: De grote tandenpoetsdag.

cover aanbieding

Ook verheugen wij ons enorm op de nieuwe roman van Joanne Harris. Het verhaal van Vianne gaat verder in De aardbeiendief, wij leggen de chocolade alvast klaar ;-). Liefhebbers van niet-weg-te-leggen-thrillers kunnen hun hart ophalen met Ultiem bewijs van Peter James. Is feelgood meer jouw genre? Lees dan zeker Veel liefs  van Beth O’Leary en Stuk van jou van Susan van Eyck. Als uitsmijter vieren we een Baantjer-jubileum: deel 85 in de reeks verschijnt in september, met uniek Baantjer-kwartet!

En natuurlijk was dat nog lang niet alles! Benieuwd naar het complete overzicht?

Wil je op de hoogte blijven van updates over onze boeken, volg ons dan op Facebook en Instagram.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven