Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

1 APRIL IS JOZUA-DAY!

28 maart 2019

1 april… kikker in je bil! Of is het misschien een Kusjeskrokodil? 🙂

jozuadouglasday_banner

1 april is de grappigste dag van het jaar. De hele wereld doet eraan mee. Van zout in de thee tot krijtjes in een borderwisser, je lacht je rot! En omdat Jozua Douglas de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland is, dopen wij vandaag om tot Jozua-day!

Ga jij je ouders, je kleine broertje of je oudere zus te grazen nemen? Dan heeft Jozua nog wel wat tips! In deze filmpjes legt hij de leukste grappen uit.

Omslag DVT-beeld van hees-RS/2018.indd

Boekentip!


Nog op zoek naar een supergrappig boek? Veel van Jozua’s grappen komen uit De vreselijke tweeling.

Het boek gaat over de tweeling Max en Lot de Leeuw. Maar het is niet zomaar een tweeling. Lot kan geweldig toneelspelen en Max weet alles van humor en goede grappen uithalen. Helaas is hun moeder daar niet zo blij mee. Ze is ontzettend bang voor viezigheid en enge ziektes, en vindt hun grappen gruwelijk, en Max’ humor verschrikkelijk en afschuwelijk – het liefst zou ze haar kinderen verkopen op Marktplaats. Volgens Max en Lot valt het allemaal wel mee. Hun grappen zijn geniaal maar ongevaarlijk. Tot er op een dag iets ontzettend mis gaat…Meer weten over Jozua? Bekijk dan eens zijn website. Hij heeft nog veel meer leuke filmpjes en je kunt een gratis boekbesprekingspakket aanvragen.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven