Romans & Spanning

Het laatste nieuws

Louisa Clark is terug!

Miljoenen lezers leven mee met Louisa Clark, haar verhaal gaat verder in 2018!

7 november 2017Met Voor jou veroverde Louisa Clark de wereld. In Een leven na jou zag de lezer hoe ze haar leven weer oppakte. In Voor mij gaat haar verhaal verder! Met trots presenteren wij de cover van Voor mij. Voor mij van Jojo Moyes verschijnt op 27 februari 2018.
Omslag 81_Baantjer_De Cock en een duivels dilemma 150 dpi

Winnaar moordlocatiewedstrijd Baantjer 80 bekend!

19 september 2017Herinner je de plattegrond met moordlocaties nog bij Baantjer deel 80 De Cock en de moord op maat? We deden een oproep voor nieuwe moordlocaties en kregen heel veel leuke reacties binnen! Een van de moordlocatiesuggesties is daadwerkelijk in deel 81 De Cock en een duivels di...
IMG_9312

Volle bak tijdens presentatie ‘Het rimpeleffect’

7 september 2017Woensdag 6 september was de presentatie van Het rimpeleffect, de nieuwe roman van Claudia Schoemacher. In een bomvol Conservatorium Hotel overhandigde Claudia Schoemacher het eerste exemplaar aan Marieke 't Hart, hoofdredacteur van VROUW en werd Claudia geïnterviewd do...
Meer nieuws

Welkom bij De Fontein!

Leest u graag spannende thrillers of mooie romans? Dan bent u bij De Fontein Romans & Spanning aan het juiste adres. Bij ons verschijnen boeken ter ontspanning én boeken die aanzetten tot nadenken: van heerlijk meeslepende romans tot intrigerende en bloedstollende thrillers.

Kruip op de bank met een heerlijke roman van Erica James, Jojo Moyes, Tamara McKinley of Sarah Lark. Laat het licht aan bij het lezen van de spannende verhalen van R.J. Ellory, Karen RoseSophie Hannah, Peter James en Emelie Schepp.

Op deze site vindt u informatie over onze boeken en auteurs, maar ook over onze winacties. Wilt u een van onze boeken lezen met uw leesclub? Kijk dan hier of er voor uw boek naar keuze ook leesclubvragen beschikbaar zijn.