Romans & Spanning

Het laatste nieuws

De Fontein voorjaar '17

De nieuwe catalogus is er!

28 november 2016Sinterklaas en kerst moeten nog komen, maar bij De Fontein kijken we alweer reikhalzend uit naar volgend jaar. Ben jij ook benieuwd welke boeken er komend voorjaar gaan verschijnen? Neem dan een kijkje in onze nieuwe catalogus.
ellory-broedertwist-150-dpi

Blogtour rond ‘Broedertwist’ van R.J. Ellory

26 november 2016Deze week organiseerden wij een blogtour voor het boek Broedertwist van R.J. Ellory. We deelden elke dag een (video)recensie op onze Facebook-pagina. Heb je het gemist? Dit waren de deelnemers: A Bookworm Life De perfecte buren leesclub Bangersisters Belessa Thrillzo...
Bookstagram challenge We love december

Doe mee met de December Bookstagram Challenge

24 november 2016We love december! Wij houden van december. Van de lampjes, het lekkere eten en de gezelligheid! 2016 was een práchtig boekenjaar waar we met veel plezier op terugkijken. We zijn heel benieuwd hoe jullie 2016 bookwise beleefd hebben. En naar jullie ultieme favorieten van ...
Meer nieuws

Welkom bij De Fontein!

Leest u graag spannende thrillers of mooie romans boeken? Dan bent u bij De Fontein Romans & Spanning aan het juiste adres. Bij ons verschijnen boeken ter ontspanning én boeken die aanzetten tot nadenken: van heerlijk meeslepende romans tot intrigerende en bloedstollende thrillers.

Kruip op de bank met een heerlijke roman van Erica James, Jojo Moyes, Tamara McKinley of Sarah Lark. Laat het licht aan bij het lezen van de spannende verhalen van R.J. Ellory, Karen RoseSophie Hannah, Peter James en Emelie Schepp.

Op deze site vindt u informatie over onze boeken en auteurs, maar ook over onze winacties. Wilt u een van onze boeken lezen met uw leesclub? Kijk dan hier of er voor uw boek naar keuze ook leesclubvragen beschikbaar zijn.