E-books van De Fontein

Lees je graag e-books op je e-reader, mobiel of tablet? Wij hebben een ruim assortiment! Romans, thrillers, waargebeurde verhalen, Young Adult en kinderboeken, we hebben e-books voor iedereen!

Als je op deze pagina op een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

E-book Top 3

We hebben 3 nieuwe e-books voor je op een rijtje gezet.

De zwemclub van Shelly Bay

Theresa, Marie, Leanne en Elaine lijken niets met elkaar gemeen te hebben tot ze elkaar elke ochtend tegenkomen op het strand waar ze zwemmen. Het begin van een onverbrekelijke vriendschap.

De zwemclub van Shelly Bay | Sophie Green |
€ 7,99

Het achtste boek

Dertig jaar geleden schreef Grant McAllister de thriller The White Murders. Een jonge redacteur komt erachter dat de verhalen hints bevatten naar een onopgeloste moord.

Het achtste boek | Alex Pavesi | € 12,99

Brieven van vroeger

Engeland, 1962. Romily is al ruim twintig jaar de spil van haar verzamelde familie. Als ze zelf een kans krijgt op nieuw geluk, staat ze voor een keuze: kiest ze voor haar familie, of voor zichzelf?

Brieven van vroeger | Erica James | € 9,99


Schrijf je in voor onze e-booknieuwsbrief

Vol met de beste acties, de nieuwste e-books en ander e-booknieuws!

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 
 


Uitgelicht

Deze wil je echt niet missen!

Ik zie ik zie

 
 

De 18-jarige Emma en Travis worden door de FBI benaderd om jonge seriemoordenaars in de gevangenis te interviewen. Algauw raken ze verzeild in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel.
Silence of the lambs meets Mindhunter in deze bloedstollende YA-thriller!

Ik zie, ik zie… | Ellie Marney | € 11,99

 


Actie top 3

3 e-bookacties van de maand juni uitgelicht.

Een volmaakte vendetta

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Een volmaakte vendetta is zowel een adembenemende literaire vertelling over het leven van een van de kopstukken van de Italiaanse maffia – een verhaal dat vijf decennia omspant en de lezer van Cuba naar Las Vegas en van New Orleans naar Chicago voert – als een krachtige thriller over woede, vergelding, passie en verlies.

Stiefzus

Nu van € 11,99 voor € 4,99

De verbitterde Isabelle heeft alles gedaan om in het glazen muiltje te passen, maar de prins is met haar knappe stiefzus getrouwd. Nu krijgt ze één kans om haar lot te veranderen… Zal het haar lukken?

De geheime sleutel

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Een sekte doet alles om een verloren gewaande sleutel in handen te krijgen waarmee de geheimen van de Nag Hammadi-geschriften ontraadseld kunnen worden.
Een must voor fans van De Da Vinci code.


Niet gevonden wat je zocht? Wist je dat (bijna) al onze boeken ook verkrijgbaar zijn als e-book? Op onze site is dit nog niet heel duidelijk zichtbaar, maar als je via je boek naar keuze naar onze webshop Boekenwereld.com gaat, kun je daar kiezen voor een e-book!