E-books van De Fontein

Lees je graag e-books op je e-reader, mobiel of tablet? Wij hebben een ruim assortiment! Romans, thrillers, waargebeurde verhalen, Young Adult en kinderboeken, we hebben e-books voor iedereen!

Als je op deze pagina op een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

De nieuwste e-books

We hebben 8 nieuwe e-books voor je op een rijtje gezet.

E-book De laatste verdwijning

Wanneer zijn zus dood uit een meer in Fins Lapland wordt gehaald, reist Alex af naar Rovaniemi. Daar blijkt dat het stadje meer geheimen herbergt dan hij kon vermoeden…

De laatste verdwijning | Jo Spain
€ 9,99

E-book Het perfecte plaatje

Onlinedating brengt altijd het gevaar mee zich dat iemand niet is wie die zegt te zijn. Maar Joni, Saffy en Mary zullen ervoor zorgen dat Ant zijn lesje leert…

Het perfecte plaatje | Jane Fallon
€ 9,99

E-book De tijd van mijn leven

Als Jess verstrikt raakt in een eindeloze vrijdag de 13e weet ze genoeg: om deze time loop te verlaten moet ze haar leven beteren. Maar hoe dan? Want wat haar betreft had ze de tijd van haar leven…

De tijd van mijn leven | Rosie Mullender
€ 11,99

E-book Schijn bedriegt

Ruth Miller gaat werken als persoonlijk assistent van een rijke Russin. Maar niets is wat het lijkt in de bedrieglijke Russische onderwereld in Londen. Kan Ruth ontsnappen aan deze schijnwereld?

Schijn bedriegt | Marina Palmer
€ 9,99

E-book Het laatste woord

Kitt Hartley cancelled haar voorgenomen vakantie om op een boot naar Noorwegen te stappen om daar te helpen bij het onderzoek naar de moord op een vriend. Maar welke geheimen liggen er aan boord op de loer. Kan Kitt de moordenaar pakken voordat het te laat is?

Het laatste woord | Helen Cox
€ 9,99

E-book In haar schoenen

Wanneer Nisha en Sam per ongeluk elkaars gymtas meenemen uit de sportschool, is dat het onwaarschijnlijke begin van een vriendschap die hun levens verandert.

In haar schoenen | Jojo Moyes
€ 12,99

Wanneer Emma Doyle een ketting vindt op de plek waar haar broer zich van het leven benam, gaat ze op zoek naar de herkomst ervan. Maar er zijn mensen die de zoektocht koste wat kost willen tegengaan…

Verknipt | Eveline Karman
€ 9,99

E-book Zonder angst

De Eden-sekte, waaraan zij jaren geleden ontsnapten, ten val brengen, dat is het levensdoel van FBI-agent Gideo en zijn zus Mercy. Hun missie verloopt niet zonder gevaar voor eigen leven…

Zonder angst | Karen Rose
€ 12,99

Wil je weten wat er verder nog verschijnt deze maand? Ga naar onze verwacht-pagina!


Schrijf je in voor onze e-booknieuwsbrief

Vol met de beste acties, de nieuwste e-books en ander e-booknieuws!

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 
 


Uitgelicht

Deze wil je echt niet missen!

 
 

1957. Als de Japanse Naoko verliefd wordt op een Amerikaanse soldaat, kan ze niet voorzien welke prijs ze daarvoor zal betalen. Een hartverscheurende roman over liefde, familie en onmogelijke keuzes.

Het meisje in de witte kimono | Ana Johns | € 12,99

 


De beste acties!

E-bookacties van de maand maart uitgelicht.

E-book Uitdaging

Nu van € 9,99 voor €7,99

Deel 2 in de Princess-serie van Olivia Lewis. Na een ingrijpende gebeurtenis twijfelt Ivy of haar relatie met Jake levensvatbaar is. Gelukkig kan ze altijd rekenen op de steun van haar familie.

E-book Exit

Nu van € 9,99 voor € 7,99

Een berichtje. Je stuurt het door. Je denkt dat het niks uitmaakt. Je hebt het mis… JE HEBT NET IEMANDS LEVEN IN GEVAAR GEBRACHT. Slachtoffer of dader. Jij beslist aan welke kant je staat.

E-book Een hemel vol sterren

Nu van € 12,99 voor € 7,99

Als zijn vrouw Lisa verongelukt, weet Alex niet hoe hij er moet zijn voor hun 6-jarige zoontje Connor. Dan ontmoet hij vier mensen wier levens ingrijpend zijn veranderd door Lisa’s dood…

E-book De zang van de hoornschelp

Nu van € 12,99 voor € 6,49

In dit tweede, los te lezen, boek van De vuurbloemen-serie reis je terug naar Nieuw-Zeeland in de 19e eeuw, waar twee jonge vrouwen moeten vechten voor hun familie en voor zichzelf.

E-book China

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Een magistrale roman van de auteur van ‘New York’, ‘Parijs’ en ‘Rusland’, waarin opnieuw een heel land wordt bekeken door de lens van een aantal gewone families.

E-book Altijd in mijn hart

Nu van € 12,99 voor € 7,99

Deel 5 in de serie Een veilige haven. Engeland, 1941. De zusjes Sarah en Jane zijn van Singapore naar Engeland gevlucht, maar net als ze denken eindelijk veilig te zijn, ontvangen ze een naar bericht…

E-book Stemmen aan het front

Nu van € 9,99 voor € 4,99

December 1917. De jonge Ruby Wagner meldt zich aan bij de verbindingsdienst van het U.S. leger en gaat naar het front. Kan ze na haar leven in de oorlog nog terug naar haar oude comfortabele leven?

E-book Het huis voor ongewenste meisjes

Nu van € 12,99 voor € 6,49

Quebec, 1950. Als Maggie op haar vijftiende zwanger raakt, dwingen haar ouders haar om het meisje ter adoptie af te staan. De rest van haar leven voelt Maggie het gemis.


Niet gevonden wat je zocht? Wist je dat (bijna) al onze boeken ook verkrijgbaar zijn als e-book? Neem een kijkje in ons boekenoverzicht via de button hieronder! Als je doorklikt naar een boek is daar direct duidelijk of er ook een e-book van beschikbaar is.