E-books van De Fontein

Lees je graag e-books op je e-reader, mobiel of tablet? Wij hebben een ruim assortiment! Romans, thrillers, waargebeurde verhalen, Young Adult en kinderboeken, we hebben e-books voor iedereen!

Als je op deze pagina op een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

De nieuwste e-books

We hebben 8 nieuwe e-books voor je op een rijtje gezet.

In deze bundel zijn de eerste drie delen van de serie De cocktailmoorden opgenomen: Bloody Mary, Espresso Martini en Sex on the Beach.

De cocktailmoorden | De Moordwijven
€ 4,99

Boek 1 in de Ivy-serie. Kenia, 1910. Hoewel ze de ene tegenslag na de andere moet verwerken, is de jonge Ivy vastbesloten een leven voor zichzelf te bouwen.

Dochter van twee werelden | Sarah Lark
€ 9,99

De logé van Nelle Lamarr is een psychologische thriller voor fans van De hulp van Freida McFadden. Uitwisselingstudent Tanya is overduidelijk slecht nieuws. De vraag is: hoe slecht…?

De logé | Nelle Lamarr
€ 9,99

E-book London, with love

Twee mensen. Eén stad. Een onvergetelijk liefdesverhaal. Londen is de achtergrond voor het verhaal van Jen en Nick, die twintig jaar vrienden zijn, vijanden zijn, elkaar haten en elkaar liefhebben.

London, with love | Sarra Manning
€ 9,99

Eerste deel van de spannende Grimwoud-serie van de queen of comedy-horror Jennifer Killick. Perfect voor fans van de Horrorland- en Kippenvel-series. Vanaf 9 jaar.

Grimwoud | Jennifer Killick
€ 9,99

Rechercheur Kit McKittrick en psycholoog Sam Reeves moeten samenwerken om een van de dodelijkste seriemoordenaars te vinden waarmee San Diego ooit te maken heeft gehad.

Wrede leugens | Karen Rose
€ 12,99

Deel 10 in de Inspecteur Morse-serie van Colin Dexter. De vondst van een lichaam in de bossen van Wytham lijkt de zaak van een vermiste toerist op te lossen. Morse is echter nog niet overtuigd…

Het Wytham mysterie | Colin Dexter
€ 9,99

Zeven dagen. Zeven nachten. Eén week waarin alles mag en er geen regels gelden. Maar is één week genoeg? Boek 1 in de The Art of Pleasure-reeks, waarin Hope en Deacon hun fantasieën waarmaken…

Neem me | Tracy Wolff
€ 2,99

Wil je weten wat er verder nog verschijnt deze maand? Ga naar onze verwacht-pagina!


Schrijf je in voor onze e-booknieuwsbrief

Vol met de beste acties, de nieuwste e-books en ander e-booknieuws!

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 
 


Uitgelicht

Deze wil je echt niet missen!

 
 

1957. Als de Japanse Naoko verliefd wordt op een Amerikaanse soldaat, kan ze niet voorzien welke prijs ze daarvoor zal betalen. Een hartverscheurende roman over liefde, familie en onmogelijke keuzes.

Het meisje in de witte kimono | Ana Johns | € 12,99

 


De beste acties!

E-bookacties van de maand januari uitgelicht.

Nu van € 12,99 voor € 4,99

In dit eerste, los te lezen, boek in de Het nieuwe land-serie reis je met Nellie mee van België via Nederland en Duitsland naar het verre Nieuw-Zeeland, waar haar toekomst wacht…

Nu van € 12,99 voor € 4,99

In dit tweede, los te lezen, boek in de Het nieuwe land-serie reis je met Nellie en Maria mee tussen Nieuw-Zeeland en Australië in de jaren ’30, op zoek naar een nieuw bestaan.

E-book Een moedig besluit

Nu van € 12,99 voor € 4,99

Boek 3 van de Het nieuwe land-trilogie van Sarah Lark. Het is 1955, en het is aan een nieuwe generatie vrouwen om hun weg te vinden naar het geluk.

Nu van € 12,99 voor € 4,99

In dit eerste, los te lezen, boek over de vrouwen van Kiward reis je terug naar Nieuw-Zeeland in de 19e eeuw, waar de levens van Helen en Gwyn onverbrekelijk verbonden raken.

Nu van € 12,99 voor € 4,99

In dit tweede, los te lezen, boek over de vrouwen van Kiward reis je terug naar Nieuw-Zeeland aan het eind van de 19e eeuw, waar de band tussen Kura, Elaine en hun families onder druk komt te staan.

Nu van € 12,99 voor € 4,99

In dit derde en laatste, los te lezen, boek over de vrouwen van Kiward reis je terug naar Nieuw-Zeeland aan het begin van de 20e eeuw. Zal Gwyns achterkleindochter haar weg naar huis vinden?


Niet gevonden wat je zocht? Wist je dat (bijna) al onze boeken ook verkrijgbaar zijn als e-book? Neem een kijkje in ons boekenoverzicht via de button hieronder! Als je doorklikt naar een boek is daar direct duidelijk of er ook een e-book van beschikbaar is.