E-books van De Fontein

Lees je graag e-books op je e-reader, mobiel of tablet? Wij hebben een ruim assortiment! Romans, thrillers, waargebeurde verhalen, Young Adult en kinderboeken, we hebben e-books voor iedereen!

Als je op deze pagina op een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

De nieuwste e-books

We hebben 8 nieuwe e-books voor je op een rijtje gezet.

Ik moet je iets vertellen - Nicola Moriarty

Een tragisch verkeersongeluk zorgt voor verscheurdheid in de familie van Jill. Want hierdoor komen geheimen aan de oppervlakte die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

Ik moet je iets vertellen | Nicola Moriarty
€ 9,99

Het circus van de vrijheid - Sue Smethurst

Mindla en Michael wisten Polen te ontvluchten toen de nazi’s binnenvielen – maar hun reis duurde tien jaar en leidde over drie continenten voor ze zich veilig wisten. Dit is hun verhaal.

Het circus van de vrijheid | Sue Smethurst
€ 9,99

Een dodelijk spoor - Ben Creed

Leningrad, 1951. Rechercheur Revol Rossel onderzoekt de zaak waarbij vijf lijken in de sneeuw zijn achtergelaten. Het lijkt erop dat de dader zich in de hoogste kringen van het Kremlin bevindt…

Een dodelijk spoor | Ben Creed
€ 9,99

Tante Poldi en de zang van de sirenen - Mario Giordano

Tante Poldi gaat trouwen met Montana! Maar op Sicilië komt er altijd wel iets tussen. Zoals een spoorloos verdwenen man. En een aangespoelde dode vrouw. Poldi heeft dus wel iets anders aan haar hoofd…

Tante Poldi en de zang van de sirenen | Mario Giordano
€ 12,99

Weg van Mel - Arja Veerman

Annelies wordt voor het eerst verliefd op een vrouw. Er volgt een passionele maar ingewikkelde relatie. De aandacht van Mel is verslavend en de seks geweldig. Maar zal Mel ooit écht voor haar kiezen?

Weg van Mel | Arja Veerman
€ 6,99

Oh la la Mila - Niki Smit

Mila woont in Parijs en is smoorverliefd op haar vriendje, de zanger van een populaire band. Maar als hij meedoet aan de datingshow The bachelor Junior, valt Mila’s zomer in duigen. Of niet?

Oh la la Mila | Niki Smit
€ 9,99

Vanuit het duister - Eva Björg Aegisdóttir

Een vrouw wordt vermoord aangetroffen aan de voet van een vuurtoren in Akranes, IJsland. Rechercheur Elma stuit op een reeks duistere geheimen die de lokale gemeenschap liever verborgen houdt…

Vanuit het duister | Eva Björg Aegisdóttir
€ 9,99 | verschijnt 7 december

De insiders - Jessica Goodman

Het leven lacht Jill en haar rijke vrienden toe, maar niet alles is wat het lijkt. Drie jaar geleden werd haar beste vriendin vermoord. Kan Jill de waarheid nog achterhalen? De insiders is een spannende jeugdthriller voor fans van Gossip Girl en de Netflix-serie Elite.

De insiders | Jessica Goodman
€ 9,99 | verschijnt 7 december

Wil je weten wat er verder nog verschijnt deze maand? Ga naar onze verwacht-pagina!


Schrijf je in voor onze e-booknieuwsbrief

Vol met de beste acties, de nieuwste e-books en ander e-booknieuws!

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 
 


Uitgelicht

Deze wil je echt niet missen!

 
 

Het is bijna kerst, en de familie King is druk met de voorbereidingen voor een gezellige tijd samen. Maar Scott en Sophia blijken heel andere plannen te hebben… Olivia Lewis heeft met Kerst met de Kings opnieuw een prikkelende serie geschreven rondom de chaotische en liefdevolle familie King.
Een meeslepende serie, doorspekt met humor en erotiek.

Kerst met de Kings | Olivia Lewis | De hele maand december voor maar € 3,99! (i.p.v. € 6,99)

 


De beste acties!

E-bookacties van de maand december uitgelicht.

Wij leugenaars - E. Lockhart

Nu van € 9,99 voor € 3,99

Wij zijn Sinclairs. Niemand komt iets tekort. Niemand heeft het ooit mis. We wonen – in de zomer tenminste – op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts. Misschien is dat alles wat je hoeft te weten. Behalve dat sommigen van ons leugenaars zijn. Lees dit boek. En als iemand je vraagt hoe het eindigt, lieg.

De goede grap van Norman Foreman - Julietta Henderson

Nu van € 12,99 voor € 7,99

De wereld van de 12-jarige Norman stort in na de dood van zijn beste vriend. Zijn moeder neemt hem mee op een roadtrip, die Norman ook gebruikt om op zoek te gaan naar zijn vader die hij niet kent.

Voor jou - Jojo Moyes

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Louisa gaat aan de slag als verzorger van de verlamde Will. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen.

Gegijzeld - Clare Mackintosh

Nu van € 12,99 voor € 7,99

Wanneer een vlucht van Londen naar Sydney wordt gekaapt, staat stewardess Mina onder druk. Als ze doet wat de kapers willen, blijft haar dochter in leven, zo niet dan laten ze het vliegtuig crashen…

Het meisje in de witte kimono - Ana Johns

Nu van € 12,99 voor € 4,99

Als de Japanse Naoko verliefd wordt op een Amerikaanse soldaat, kan ze niet voorzien welke prijs ze daarvoor zal betalen. Een hartverscheurende roman over liefde, familie en onmogelijke keuzes.

Ik zie, ik zie... - Ellie Marney

Nu van € 11,99 voor € 5,99

De 18-jarige Emma en Travis worden door de FBI benaderd om jonge seriemoordenaars in de gevangenis te interviewen. Algauw raken ze verzeild in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel.

Cinder & Ella - Kelly Oram

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Als haar moeder verongelukt moet Ella bij haar vader en zijn nieuwe gezin wonen. Ella mist haar moeder en haar blogvriend Cinder. Wat ze niet weet is dat hij de hotste acteur van Hollywood is.

Een nieuw leven - Diney Costeloe

Nu van € 12,99 voor € 6,49

Tien jaar na haar reis per Kindertransport van Duitsland naar Londen heeft Charlotte een goed leven opgebouwd – maar als een oude vriend van vroeger opduikt, dreigt hij haar geluk te verstoren…

De zwemclub van Shelly Bay - Sophie Green

Nu van € 7,99 voor € 3,99

Theresa, Marie, Leanne en Elaine lijken niets met elkaar gemeen te hebben tot ze elkaar elke ochtend tegenkomen op het strand waar ze zwemmen. Het begin van een onverbrekelijke vriendschap.

Leuke nieuwe buren - Jane Fallon

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Stella verdenkt Laura ervan een oogje op haar man Al te hebben, maar Laura ontdekt dat Al zo zijn eigen geheimen heeft. Dat leidt tot verrassende ontwikkelingen en onverwachte bondgenootschappen…

Veel liefs - Beth O'Leary

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Tiffy en Leon delen een flat zonder dat ze elkaar ooit hebben gezien. Zij werkt overdag, hij ’s nachts, en ze communiceren via geeltjes. Hoe goed kun je iemand leren kennen die je nooit hebt ontmoet?

Het huis in Parijs - Natasha Lester

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Als Kat Jourdan een collectie Dior-jurken ontdekt in haar oma’s huis, begint een zoektocht naar haar familiegeschiedenis die leidt naar de Tweede Wereldoorlog, en een pilote genaamd Skye Penrose…


Niet gevonden wat je zocht? Wist je dat (bijna) al onze boeken ook verkrijgbaar zijn als e-book? Neem een kijkje in onze boekenoverzicht via de button hieronder! Als je doorklikt naar een boek is daar direct duidelijk of er ook een e-book van beschikbaar is.