E-books van De Fontein

Lees je graag e-books op je e-reader, mobiel of tablet? Wij hebben een ruim assortiment! Romans, thrillers, waargebeurde verhalen, Young Adult en kinderboeken, we hebben e-books voor iedereen!

Als je op deze pagina op een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

De nieuwste e-books

We hebben 6 nieuwe e-books voor je op een rijtje gezet.

Majesteit

In Majesteit volgen we opnieuw Beatrice, Samantha, Daphne en Nina in het Amerikaanse koningshuis. 

Majesteit | Katharine McGee | € 11,99

Het huis in Parijs

Als Kat Jourdan een collectie Dior-jurken ontdekt in haar oma’s huis, begint een zoektocht naar haar familiegeschiedenis die leidt naar de Tweede Wereldoorlog, en een pilote genaamd Skye Penrose…

Het huis in Parijs | Natasha Lester | € 9,99

De dood houdt geen siësta

Deel 3 in de serie Sofia’s camping. De onsympathieke makelaar Holger hangt de laatste tijd ergerlijk vaak rond op de camping. Na een ruzie met Sofia, ligt hij de volgende dag morsdood aan haar voeten.

De dood houdt geen siësta | Susanne Hanika | € 9,99

Op de rand van de wereld

Je koffer vasthouden was nog nooit zo lastig, en Flick moet al haar magie aanwenden om de Breek te redden voordat-ie voor altijd verdwijnt. Maar of dat gaat lukken?

Op de rand van de wereld | L.D. Lapinski |
€ 7,99

Angela Merkel is met pensioen woont met man en mopshond op het platteland. Daar ontpopt ze zich tot detective wanneer de plaatselijke baron dood wordt aangetroffen. Een nieuwe carrière is gestart!

Miss Merkel en een onverwachte wending | David Safier | € 9,99

Totale chaos

Wanneer de nieuwe jonge leraar Scott haar uitdaagt haar zangtalent te benutten wordt Sophia’s leven een chaos. Durft ze dit wel? En hoe moet ze dealen met deze erg knappe en spannende leraar…?

Totale chaos | Olivia Lewis | € 9,99


Schrijf je in voor onze e-booknieuwsbrief

Vol met de beste acties, de nieuwste e-books en ander e-booknieuws!

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 
 


Uitgelicht

Deze wil je echt niet missen!

Sub rosa

 
 

Jana Berzelius onderzoekt moorden binnen een crimineel netwerk maar realiseert zich dat de zaak rechtstreeks met haar te maken heeft. Ze krijgt onverwachte hulp om de waarheid te verbergen…
Het zesde deel over officier van justitie Jana Berzelius, die geheimen met zich meedraagt die haar soms in een lastig parket brengen, persoonlijk én in haar werk. Begin met Memento en we weten zeker dat je niet meer wilt stoppen!

Sub rosa | Emelie Schepp | € 9,99

 


De beste acties!

E-bookacties van de maand september uitgelicht.

Sofia's camping 1

Nu van € 7,99 voor € 3,99

Deel 2 in de serie Sofia’s camping. Een groep jongeren verstoort de campingrust, zeer tot ongenoegen van de vaste kampeergasten. Dan ligt er opeens een dode in een schuur…

Het veilige huis

Nu van € 12,99 voor € 6,49

Emily gaat als nanny aan de slag op een Frans landgoed. Ze leidt er een luxeleven maar onder de idylle gaan gevaarlijke geheimen schuil en als zij daar niet in meegaat, dreigt er groot gevaar…

verraad

Nu van € 9,99 voor € 3,99

De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.

Zes duistere redenen

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Tijdens een reünie van zes broers en zussen op een zeiljacht, wordt hun vader overboord geduwd. Alle zes zijn kinderen hebben zo hun eigen motief om hun vader dood te wensen…

Nergens veilig

Nu van € 12,99 voor € 6,49

Iemand bedreigt de patiënten van psychiater Tess Ciccotelli, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tess schuld heeft. Dan richt het gevaar zich op Tess zelf. Kan zij dat lot ontlopen?

Het Maltadocument

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Cotton Malone is op Malta op jacht naar een document met een complot over de opvolging van de overleden paus. Daarbij wordt hij op de hielen gezeten door een geheim genootschap van de Secreti.


Niet gevonden wat je zocht? Wist je dat (bijna) al onze boeken ook verkrijgbaar zijn als e-book? Neem een kijkje in onze boekenoverzicht via de button hieronder! Als je doorklikt naar een boek is daar direct duidelijk of er ook een e-book van beschikbaar is.