E-books van De Fontein

Lees je graag e-books op je e-reader, mobiel of tablet? Wij hebben een ruim assortiment! Romans, thrillers, waargebeurde verhalen, Young Adult en kinderboeken, we hebben e-books voor iedereen!

Als je op deze pagina op een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

De nieuwste e-books

We hebben 6 nieuwe e-books voor je op een rijtje gezet.

Gegijzeld

Wanneer een vlucht van Londen naar Sydney wordt gekaapt, staat stewardess Mina onder druk. Als ze doet wat de kapers willen, blijft haar dochter in leven, zo niet dan laten ze het vliegtuig crashen…

Gegijzeld | Clare Mackintosh | € 12,99

Leuke nieuwe buren

Stella verdenkt Laura ervan een oogje op haar man Al te hebben, maar Laura ontdekt dat Al zo zijn eigen geheimen heeft. Dat leidt tot verrassende ontwikkelingen en onverwachte bondgenootschappen…

Leuke nieuwe buren | Jane Fallon | € 9,99

Een fatale leugen

Wat begint als een leugentje tegen de politie, wordt een nachtmerrie wanneer degene die Lucy juist wilde helpen, dood wordt aangetroffen. Is ze dader of slachtoffer?

Een fatale leugen | Leah Konen | € 9,99

Val voor jou

Sam moet tot haar afgrijzen intrekken bij de steenrijke familie Kade. Denk maar niet dat zij zal vallen voor de beruchte broers Mason en Logan. Ze zijn dan wel hot, maar ook bad news!

Val voor jou | Tijan | € 11,99

Tante Poldi 1

Deel 1 in de serie over de eigenzinnige Tante Poldi die op Sicilië woont. Als haar tuinman spoorloos verdwijnt, start Poldi een onderzoek. Op haar pad komt ze de knappe rechercheur Montana tegen…

Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen | Mario Giordano | € 12,99

Tante Poldi 2

Deel 2 in de serie over de eigenzinnige Tante Poldi die op Sicilië woont. Poldi valt als een blok voor een knappe wijnboer, maar helaas wordt er een lijk gevonden in zijn wijngaard…

Tante Poldi en de hemelse vruchten | Mario Giordano | € 12,99


Schrijf je in voor onze e-booknieuwsbrief

Vol met de beste acties, de nieuwste e-books en ander e-booknieuws!

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 
 


Uitgelicht

Deze wil je echt niet missen!

Sofia's camping 1

 
 

Deel 1 in de serie Sofia’s camping. Sofia wil de camping verkopen die ze als erfenis van haar Beierse grootmoeder kreeg. Maar wie koopt er een camping als er een moordenaar vrij rondloopt?
Een lichte, vrolijke, grappige maar zeker ook spannende misdaadserie, deze Beierse cosy camping crime.

Moord in de camper | Susanne Hanika | € 7,99

 


De beste acties!

6 e-bookacties van de maand juli uitgelicht.

Het meisje in de witte kimono

Nu van € 12,99 voor € 4,99

1957. Als de Japanse Naoko verliefd wordt op een Amerikaanse soldaat, kan ze niet voorzien welke prijs ze daarvoor zal betalen. Een hartverscheurende roman over liefde, familie en onmogelijke keuzes.

De goede grap van Norman Foreman

Nu van € 12,99 voor € 4,99

De wereld van de 12-jarige Norman stort in na de dood van zijn beste vriend. Zijn moeder neemt hem mee op een roadtrip, die Norman ook gebruikt om op zoek te gaan naar zijn vader die hij niet kent.

De sterrengever

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Kentucky, 1937. Vijf vrouwen gaan aan de slag bij de bibliotheek te paard, en daarmee ontstaat een vriendschap die hun levens zal veranderen. 

Wij leugenaars

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Wij zijn Sinclairs. Niemand komt iets tekort. Niemand heeft het ooit mis. We wonen – in de zomer tenminste – op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts. Misschien is dat alles wat je hoeft te weten. Behalve dat sommigen van ons leugenaars zijn.
Lees dit boek. En als iemand je vraagt hoe het eindigt, lieg.

Tot snel!

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Leena voelt zich te jong om al zo vastgeroest te zitten. Eileen voelt zich te oud om opnieuw te beginnen. Het perfecte moment om de boel eens flink op te schudden…

Dromen van Italië

Nu van € 12,99 voor € 6,49

Een huis kopen in Italië voor 1 euro: Gino en Edward, Mimi, en Elise durven het aan. Maar lukt het ze om hun Italiaanse droom waar te maken?


Niet gevonden wat je zocht? Wist je dat (bijna) al onze boeken ook verkrijgbaar zijn als e-book? Neem een kijkje in onze boekenoverzicht via de button hieronder! Als je doorklikt naar een boek is daar direct duidelijk of er ook een e-book van beschikbaar is.