E-books van De Fontein

Lees je graag e-books op je e-reader, mobiel of tablet? Wij hebben een ruim assortiment! Romans, thrillers, waargebeurde verhalen, Young Adult en kinderboeken, we hebben e-books voor iedereen!

Als je op deze pagina op een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

E-book Top 3

We hebben 3 nieuwe e-books voor je op een rijtje gezet.

E-book Stemmen aan het front

December 1917. De jonge Ruby Wagner meldt zich aan bij de verbindingsdienst van het U.S. leger en gaat naar het front. Kan ze na haar leven in de oorlog nog terug naar haar oude comfortabele leven?

Stemmen aan het front | Aimie K. Runyan |
€ 9,99

E-book Zes duistere redenen

Tijdens een reünie van zes broers en zussen op een zeiljacht, wordt hun vader overboord geduwd. Alles zes zijn kinderen hebben zo hun eigen motief om hun vader dood te wensen…

Zes duistere redenen | Jo Spain | € 9,99

E-book Vergif

Sophie staat op het punt de troon over te nemen, maar haar schoonmoeder heeft hele andere plannen met haar. Ze vindt Sophie veel te lief om te regeren. Maar Sophie laat zich niet zomaar verjagen…

Vergif | Jennifer Donnelly | € 11,99


Schrijf je in voor onze e-booknieuwsbrief

Vol met de beste acties, de nieuwste e-books en ander e-booknieuws!

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 
 


Uitgelicht

Deze wil je echt niet missen!

E-book American Royals

 
 

Wil je een heerlijk verslavend boek lezen dat zich afspeelt in rijke kringen? Probeer dan American Royals! Stel dat Amerika een koningshuis had? The Crown meets Gossip Girl in dit sprankelende en meeslepende verhaal van bestsellerauteur Katharine McGee!

American Royals | Katharine McGee | € 11,99

 


Actie top 3

3 e-bookacties van de maand april uitgelicht.

E-book De dood van Harriet Monckton

Nu van € 9,99 voor € 3,99

Harriet Monckton wordt dood aangetroffen. Vergiftigd of door eigen hand? Ze bleek verwikkeld te zijn in diverse relaties maar ook haar goede vriendin Frances is verdachte in deze zaak.

E-book K-pop crush

Nu van € 9,99 voor € 4,99

ls Candace wordt uitgekozen voor een K-poptraining in Korea, is ze dolblij. Maar de K-popwereld blijkt hard: ze moet met andere meiden strijden voor die ene plek in de band, en regel 1: NIET DATEN!

E-book Geworteld in het kwaad

Nu van € 9,99 voor € 3,99

Rachel herinnert zich steeds meer details over de dag dat haar ouders werden vermoord. Moord waarvoor zij al jarenlang opgesloten zit. Ze beseft dat de waarheid anders is dan haar voorgespiegeld werd.


Niet gevonden wat je zocht? Wist je dat (bijna) al onze boeken ook verkrijgbaar zijn als e-book? Op onze site is dit nog niet heel duidelijk zichtbaar, maar als je via je boek naar keuze naar onze webshop Boekenwereld.com gaat, kun je daar kiezen voor een e-book!