E-books van De Fontein

Lees je graag e-books op je e-reader, mobiel of tablet? Wij hebben een ruim assortiment! Romans, thrillers, waargebeurde verhalen, Young Adult en kinderboeken, we hebben e-books voor iedereen!

Als je op deze pagina op een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

De nieuwste e-books

We hebben 8 nieuwe e-books voor je op een rijtje gezet.

E-book De ontvoering van Alfred Heineken

De ontvoering van Alfred Heineken van Peter R. de Vries is het verbijsterende verhaal van de ontvoering van bierbrouwer Alfred Heineken en diens chauffeur door o.a. Willem Holleeder en Cor van Hout.

De ontvoering van Alfred Heineken | Peter R. de Vries
€ 9,99

E-book De Cock en het kind van de rekening

Baantjer 93. De Cock verwijst een verwarde man die aan zijn deur staat door naar het politiebureau. Een dag later wordt de man dood gevonden. Een oude vete uit de onderwereld…?

De Cock en het kind van de rekening | Baantjer | geschreven door Peter Römer
€ 7,99

E-book Vijf voor twaalf

Privédetective Molly ontdekt dat een web van leugens, corruptie en moord te herleiden is tot de top van de politie van New Orleans.

Vijf voor twaalf | Karen Rose
€ 12,99

E-book De wake-upcall

Izzy en Lucas zijn collega’s, concurrenten en tegenpolen, maar als ze opeens moeten samenwerken om hun geliefde hotel – en hun baan – te redden, verandert hun rivaliteit in iets heel anders…

De wake-upcall | Beth O’Leary
€ 6,99

E-book Undercover

Tess is lid van een mileuactivistische organisatie en valt als een blok voor een van de andere demonstranten. Wanneer hij plotseling verdwijnt komt pas jaren later een schokkende waarheid boven tafel.

Undercover | Clare Clark
€ 9,99

E-book de drie levens van Alix St. Pierre

Na de oorlog probeert Alix haar leven als spion te vergeten, maar als iemand uit die tijd opduikt in haar nieuwe leven, ontdekt ze dat het verleden niet zo makkelijk achter te laten is.

De drie levens van Alix St. Pierre | Natasha Lester
€ 9,99

E-book Een dodelijke gok

Deel 14 in de Roy Grace-serie. Wanneer de zoon van Kipp Brown, succesvol zakenman en gokverslaafde, wordt ontvoerd, roept hij de hulp in van inspecteur Roy Grace.

Een dodelijke gok | Peter James
€ 9,99

E-book Droomreis Parijs?!

In dit nieuwe deel van Dagboek van een muts mag Nikki met haar vriendinnen naar Parijs! Maar of dat zo goed gaat?!

Droomreis Parijs?! | Rachel Renée Russell
€ 9,99

Wil je weten wat er verder nog verschijnt deze maand? Ga naar onze verwacht-pagina!


Schrijf je in voor onze e-booknieuwsbrief

Vol met de beste acties, de nieuwste e-books en ander e-booknieuws!

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 
 


Uitgelicht

Deze wil je echt niet missen!

 
 

1957. Als de Japanse Naoko verliefd wordt op een Amerikaanse soldaat, kan ze niet voorzien welke prijs ze daarvoor zal betalen. Een hartverscheurende roman over liefde, familie en onmogelijke keuzes.

Het meisje in de witte kimono | Ana Johns | € 12,99

 


De beste acties!

E-bookacties van de maand oktober uitgelicht.

E-book Bureau Speurneus en het eilandmysterie

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Derde deel in succesvolle serie Bureau Speurneus! Als meneer De Bruin de verdwijning van een schrijver probeert op te lossen raakt hij zelf vermist. Lev en zijn vrienden moeten op onderzoek uit.

E-book BS2

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Vervolg op de bestseller Bureau Speurneus en de boekenmaffia! Meneer De Bruin krijgt een bijzondere opdracht. Lev vertrouwt het niet, dus gaan hij en zijn vrienden mee zodat ze zijn vader in de gaten kunnen houden.

E-book BS1

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Het langverwachte vervolg op De verschrikkelijke badmeester! Meneer De Bruin leest over een misdaad in de bibliotheek. Hij wil dat zijn zoon de zaak oplost, maar Lev wil geen detective zijn.

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Het piranha-complot is deel 6 in de serie Costa Banana van Jozua Douglas. Rosa en Fico zijn gevlucht naar Costa Kanaria, waar hun vriend net president is geworden. Maar dan ontdekt Rosa een complot.

E-book De eilandenruzie

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Rosa en Fico gaan met president Fernando naar de Paradijseilanden, waar ze Max Romero van Costa Kanaria zullen ontmoeten. Vijfde deel in de serie Costa Banana van Jozua Douglas.

E-book Ufo-alarm

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Ufo-alarm is deel 4 in de serie Costa Banana van Jozua Douglas. Rosa en Fico krijgen een dubbelganger als kerstcadeau en ufo’s willen president Pablo Fernando uitroepen tot leider van hun planeet.

E-book Operatie Pisang

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Operatie Pisang is deel 3 in de serie Costa Banana van Jozua Douglas. De meester van Rosa en Fico verdwijnt plots. Ze gaan naar hem op zoek en ontdekken dat er vreemde dingen gebeuren in het paleis.

E-book Ravi Ravioli

Nu van € 9,99 voor € 4,99

De ongelooflijke Ravi Ravioli is deel 2 in de serie Costa Banana van Jozua Douglas. President Pablo Fernando raakt in de ban van hypnotiseur Ravi Ravioli, maar Rosa en Fico vertrouwen de man niet.


Niet gevonden wat je zocht? Wist je dat (bijna) al onze boeken ook verkrijgbaar zijn als e-book? Neem een kijkje in ons boekenoverzicht via de button hieronder! Als je doorklikt naar een boek is daar direct duidelijk of er ook een e-book van beschikbaar is.