E-books van De Fontein

Lees je graag e-books op je e-reader, mobiel of tablet? Wij hebben een ruim assortiment! Romans, thrillers, waargebeurde verhalen, Young Adult en kinderboeken, we hebben e-books voor iedereen!

Als je op deze pagina op een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

De nieuwste e-books

We hebben 8 nieuwe e-books voor je op een rijtje gezet.

E-book Zwaartekracht van Oliva Lewis

Nadat ze twee jaar op haar grote liefde Jake heeft moeten wachten, staat Ivy nu voor een duivels dilemma. Zij is de enige die de juiste keuze zal kunnen maken…

Zwaartekracht | Olivia Lewis
€ 9,99

E-book De Cock en een dodelijk spel van Baantjer

Rechercheur De Cock van bureau Warmoesstraat in Amsterdam onderzoekt de dood van een tennisspeler en ontdekt de donkere kanten van de tenniswereld.

De Cock en een dodelijk spel | Baantjer | geschreven door Peter Römer
€ 7,99

E-book Die lange, lange dagen van Inga Vesper

Californië, 1959, een vrouw verdwijnt uit haar huis met achterlating van twee bange meisjes en een bloedvlek op de keukenvloer. Weet Ruby Wright, de zwarte ‘hulp’ van de familie, meer?

Die lange, lange dagen | Inga Vesper
€ 9,99

E-book Grote dromen van Sarah Lark

In dit eerste, los te lezen, boek in de Het nieuwe land-serie reis je met Nellie mee van België via Nederland en Duitsland naar het verre Nieuw-Zeeland, waar haar toekomst wacht…

Grote dromen | Sarah Lark
€ 12,99

E-book Geluksmomenten van Clare Chambers

‘Een schitterende, onvoorstelbaar goed geschreven roman over hoe het geluk en zelfs de liefde ons kunnen vinden op de meest onverwachte momenten.’
Red Magazine

Geluksmomenten | Clare Chambers
€ 9,99

E-book Een perfecte bestemming van Susan van Eyck

Het tweede boek over het niet-zo-perfecte leven van Zoë Dijkgraaf, waarin Zoë op zoek gaat naar de perfecte plek om aan haar droom te werken. Maar wat is belangrijker: de plek of de droom zelf?

Een perfecte bestemming | Susan van Eyck
€ 4,99

E-book De dood voor ogen van Peter James

Tom Bryce vindt een cd waarop te zien is hoe een vrouw wordt vermoord. Niet lang daarna wordt hij bedreigd…

De dood voor ogen | Peter James
€ 9,99

E-book IJskoude leugens van Eva Björg Aegisdóttir

Als een depressieve alleenstaande moeder verdwijnt, lijkt het zelfmoord, maar zodra haar lichaam wordt gevonden, staat de IJslandse rechercheur Elma voor een verbijsterend, huiveringwekkend onderzoek.

IJskoude leugens | Eva Björg Aegisdóttir
€ 9,99

Wil je weten wat er verder nog verschijnt deze maand? Ga naar onze verwacht-pagina!


Schrijf je in voor onze e-booknieuwsbrief

Vol met de beste acties, de nieuwste e-books en ander e-booknieuws!

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 
 


Uitgelicht

Deze wil je echt niet missen!

 
 

1957. Als de Japanse Naoko verliefd wordt op een Amerikaanse soldaat, kan ze niet voorzien welke prijs ze daarvoor zal betalen. Een hartverscheurende roman over liefde, familie en onmogelijke keuzes.

Het meisje in de witte kimono | Ana Johns | € 12,99

 


De beste acties!

E-bookacties van de maand juli uitgelicht.

E-book China van Edward Rutherford

Nu van € 14,99 voor € 7,49

Een magistrale roman van de auteur van New York, Parijs en Rusland, waarin opnieuw een heel land wordt bekeken door de lens van een aantal gewone families.

E-book Alle sterren aan de hemel van Sarah Lark

Nu van € 12,99 voor € 6,49

Terwijl de Eerste Wereldoorlog zijn schaduw over Europa werpt, emigreren Mia en Julius naar Nieuw-Zeeland, op zoek naar een nieuwe toekomst. Maar de oorlog vindt hen ook daar…

E-book Moord op het eiland van Josh Lanyon

Nu van € 6,99 voor € 3,49

Boek 1 in de Ellery Page-serie. Als Ellery een vermoorde man aantreft in zijn boekwinkel, en de knappe inspecteur Jack Carson Ellery lijkt te verdenken, moet hij zélf op zoek naar de dader…

E-book Dochters van de samba van Frances De Pontes Peebles

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Brazilië, 1930. Graça en Dores zijn elkaars beste vriendinnen en grootste vijanden, elkaars geliefden en rivalen. Hun ambitie is om beroemd te worden met hun muziek – maar tegen welke prijs?

E-book Vrije woorden van E.R. Ramzipoor

Nu van € 12,99 voor € 6,49

1943. Brussel is in handen van nazi’s, het verzet broeit. De SS pakt een deel van hen op en dwingt hen een naizpropagandakrant te schrijven. Ze plegen ze de ultieme verzetsdaad: ze maken ‘Le Faux Soir’

E-book Geen weg terug van Elvin Post

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Wat zou jij doen als je een tas met 80.000 euro vindt? Voor dit dilemma komen vier vriendinnen te staan als ze middenin de nacht een tas met geld aantreffen.

Nu van € 9,99 voor € 4,99

Forensisch archeoloog Ruth Galloway doet onderzoek in een zaak van een aantal verdwenen meisjes. Zijn ze slachtoffer van een rituele offering?

E-book Verleiding van Erin Watt

Nu van € 9,99 voor € 3,99

Het eerste deel in de youngadultserie De Royals. De 17-jarige Ella is een overlever. Als ze Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons, ontmoet, trekt ze in op zijn landgoed. Hier wacht haar een gemengde ontvangst: haat en liefde wisselen elkaar af.


Goed nieuws! Deze zomermaanden (1 juli t/m 31 augustus 2022) mogen wij heel veel van onze series en eerste delen extra goedkoop aanbieden als e-book. Vanaf € 1,99 (per deel) kun je al beginnen met een nieuw serie. Laat die fysieke boeken dus maar thuis en pak je e-reader in!


Niet gevonden wat je zocht? Wist je dat (bijna) al onze boeken ook verkrijgbaar zijn als e-book? Neem een kijkje in onze boekenoverzicht via de button hieronder! Als je doorklikt naar een boek is daar direct duidelijk of er ook een e-book van beschikbaar is.