Karen Rose

Karen Rose

Karen Rose schrijft thrillers die wereldwijde bestsellers zijn en meermaals werden bekroond. Ze wordt de koningin van de romantic suspence genoemd. Haar thrillers zijn gruwelijk spannend met een flinke dosis romantiek. Ze schreef inmiddels 24 boeken, allemaal los van elkaar te lezen. De boeken zijn onder te verdelen in de verschillende steden waarin ze zich afspelen.

Hieronder vind je een overzicht van welk boek zich in welke stad afspeelt. Ook per stad zijn de boeken los en in iedere willekeurige volgorde te lezen!
Klik op een titel als je meer informatie over het boek wilt of als je het direct wilt bestellen.

Chicago
Raleigh
St. Petersburg, Florida
Philadelphia / Atlanta
Minneapolis
Baltimore
Cincinnati
Sacramento

Chicago

Chicago
 • Niemand zeggen – Don’t Tell
  Mary zet haar dood in scène om aan een gewelddadig huwelijk te ontsnappen. Ze bouwt elders een nieuw en gelukkig leven op. Maar dan is haar man haar op het spoor en hij wil haar te gronde richten.
 • In het vizier – I Am Watching You
  Terwijl een seriemoordenaar steeds gruwelijker te werk gaat, ontwikkelt zich een gepassioneerde relatie tussen Kristen en Abe, zelfs nu de moordenaar uit is op vergelding en Kristen zijn doelwit is.
 • Niets te vrezen – Nothing To Fear
  Dana, die een opvanghuis voor vrouwen runt, krijgt achterdocht bij Sue’s verhaal zodra er in haar buurt gruwelijke moorden worden gepleegd. Dana weet dat dit slechts het begin is van een nachtmerrie…
 • Nergens veilig – You Can’t Hide
  Iemand bedreigt de patiënten van psychiater Tess Ciccotelli, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tess schuld heeft. Dan richt het gevaar zich op Tess zelf. Kan zij dat lot ontlopen?
 • Tel tot tien – Count To Ten
  De dader van een reeks heftige branden lijkt uit op wraak en vernietiging. Voor brandweerman Reed en zijn geliefde rechercheur Mia Mitchell wordt het persoonlijk, zij kennen veel van de slachtoffers.

Raleigh

In de val

In de val Have You Seen Her?
Zodra de prille relatie tussen Steven en Jenna serieuzer lijkt te worden, zet een seriemoordenaar een val voor Jenna.

 
 
 
 
 

St. Petersburg, Florida

Wreed weerzien

Wreed weerzien – Dirty Secrets
Tijdens hun studententijd was er een hevige liefde. Nu, jaren later, bloeit die liefde weer op tijdens een reünie. Maar ze worden in de gaten gehouden door iemand die nog iets van hen weet…

 
 
 
 

Philadelphia / Atlanta

Philadelphia / Atlanta
 • Sterf voor mij – Die For Me
  Rechercheur Vito Ciccotelli roept archeologe Sophie Johannsen bij een zaak waarbij overledenen op een speciale manier gepositioneerd liggen en de slachtoffers op gruwelijke wijze gemarteld blijken te zijn.
 • Schreeuw voor mij – Scream For Me
  Er is een seriemoordenaar actief. FBI-agent Daniel, nog getraumatiseerd door de dood van zijn ouders, die werden omgebracht door zijn broer, de seriemoordenaar Simon Vartanian, wordt op de zaak gezet.
 • Moord voor mij – Kill For Me
  Er zijn vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan getuigen tegen de daders. Het leidt naar schimmige internetchatrooms en een duistere wereld vol geweld, chantage en prostitutie.

Minneapolis

Minneapolis
 • De dood in haar ogen – I Can See You
  Tijdens een brute aanval werd het gezicht van psychologe Eve Wilson verminkt. Doodsbang trok ze zich terug in de virtuele realiteit op internet, waar ze kon zijn wie ze maar wilde…
 • De mond gesnoerd – Silent Scream
  Vier studenten stichten brand in een leegstaand gebouw. Zodra ze een meisje in paniek op het raam zien bonken, slaan ze op de vlucht. Wat ze niet weten is dat iemand hen gadeslaat…

 
 

Baltimore

 • Van mij alleen – You Belong To Me
  Rechercheur J.D. Fitzpatrick staat voor een schokkende zaak waarin een reeks overledenen verspreid over de stad worden gevonden. Hij neemt het op tegen een brute moordenaar met een persoonlijke vendetta.
 • In vertrouwen – No One Left To Tell
  Wanneer privédetective Paige een usb-stick in handen krijgt leidt deze haar en procureur Grayson naar een wereld vol afpersing, duistere geheimen en een reeks onopgeloste moorden.
 • Heb je me gemist? – Did You Miss Me?
  Hoofdofficier van justitie Daphne Montgomery heeft na een zware tijd een stabiel leven voor haarzelf en haar zoon weten op te bouwen. Dan wordt haar zoon ontvoerd en staat alles weer op z’n kop.
 • Verbroken stilte – Broken Silence
  Wanneer het Daphne lukt om de zesjarige Angel aan het praten te krijgen, krijgt ze een angstaanjagend verhaal te horen over een misdaad die verder reikt dan Daphne had kunnen vermoeden.
 • Over de schreef – Watch Your Back
  Privédetective Clay Maynard zet alles op alles om zijn nieuwe liefde rechercheur Stevie Mazzetti uit handen van een psychopathische seriemoordenaar te houden.
 • Het kwaad in jou – The Monster In The Closet
  Volgens haar moeder is Taylors vader een monster maar nu ze hem kent blijkt het tegenovergestelde. Taylor gaat nieuwe familiebanden aan maar er dreigt gevaar.
 • In alle onschuld – Death Is Not Enough
  Advocaat Thomas Thorne wordt wakker naast een dode vrouw, haar bloed aan zijn handen. Hij is onschuldig, maar wie wil hem erin luizen? Is het wraak op een verleden dat hij liever wilde vergeten?

Cincinnati

Cincinnati
 • Op de hielen – Closer Than You Think
  Wanneer er in de buurt twee studentes worden vermist, en de FBI een groot onderzoek opent, wordt Faith geconfronteerd met haar duistere verleden. En haar stalker lijkt dichterbij dan haar lief is…
 • In het donker – Alone In The Dark
  Scarlett en Marcus onderzoeken een netwerk van mensenhandel. Ze moeten zich inlaten met meedogenloze figuren en zullen eigen grenzen moeten overschrijden. Áls ze uit handen van de bende weten te blijven…
 • Op het spel – Every Dark Corner
  Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold moet special agent Kate Coppola de handen ineenslaan met haar collega Decker Davenport om de zaak zo snel mogelijk op te lossen.
 • De duistere kant – Edge Of Darkness
  Rechercheur Kimble moet de moordenaar opsporen die het gemunt heeft op de vrouw van wie hij houdt. Om haar te beschermen zal hij duistere demonen uit zijn verleden het hoofd moeten zien te bieden.
 • Into The Dark – verschijnt voorjaar 2022

Sacramento

 • Op de vlucht – Say You’re Sorry – verschijnt 12 oktober 2021
  Daisy Dawson wordt op brute wijze belaagd. Een zaak voor FBI-agent Gideon Reynolds. Het onderzoek brengt hem dichter bij een verleden dat hij begraven dacht te hebben dan hem lief is…
 • Say No More – verschijnt najaar 2022

 
 
 
 


Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het verschijnen van een nieuw boek van Karen Rose? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets!