Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuwe boeken in augustus!

20 augustus 2019

Nog een weekje en dan verschijnen weer een paar hele goede boeken! Ze zijn totaal verschillend. Welk boek past het best bij jou en zou je graag willen lezen?
Laat het ons weten op Instagram of Facebook, we zijn benieuwd!

Veel liefs van Beth O’Leary

‘I LOVE IT! Briljant bedacht, heerlijk warm, grappig geschreven.’ HELLO magazine

OLEARY_Liefs_3D

Tiffy is 27, onverwacht vrijgezel, niet heel rijk en heeft snel een flat nodig. Leon is 27, draait nachtdiensten als verpleger en heeft geld nodig voor een advocaat voor zijn broer, die onschuldig vastzit. De oplossing: ze delen Leons flat. (Of eigenlijk – Leons bed.) Leon slaapt er overdag, als Tiffy op haar werk is, en de rest van de tijd woont Tiffy er. Ze houden zich aan de huisregels, komen elkaar nooit tegen, en deze situatie bevalt hen prima.
Terwijl Tiffy’s ex enge, stalkerachtige trekjes lijkt te vertonen en het hoger beroep van Leons broer niet wil vlotten, begint wat een zakelijke (en vooral tijdelijke!) overeenkomst had moeten zijn langzaam als thuis te voelen. Maar hoeveel kun je écht over iemand weten als je elkaar nog nooit ontmoet hebt…?

Deze warme en meeslepende roman snijdt op luchtige wijze scherpe thema’s aan.

De loopjongen van Andrew Gross

Andrew Gross schreef een groot aantal thrillers die wereldwijd vertaald zijn. Voorgaande boeken als Alleen hij en De saboteur werden overladen met lof van zowel pers als lezers. Voor De loopjongen baseerde Andrew Gross zich op het levensverhaal van zijn grootvader.

De loopjongen is een fascinerende familiegeschiedenis die historische feiten vermengt met spanning. Voor fans van The Sopranos en Boardwalk Empire.

GROSS_Loopjongen_3D

De Joodse broers Rabishevsky groeien in grote armoede op in het New York van de jaren 20 en 30. Morris, de jongste en meest ambitieuze, maakt snel carrière binnen de kledingindustrie. Al op 21-jarige leeftijd runt hij de business, samen met zijn broer Sol. Broer Harold raakt echter verzeild in de gangs van Lower East Side en uiteindelijk in de joodse maffia. Naarmate de zaak van Morris en Sol groeit, komen ze steeds vaker hard in aanvaring met de vakbond die in handen is van de meest gevreesde gangster van de stad, voor wie hun broer Harold een van de loopjongens is. Een harde confrontatie tussen de broers is onvermijdelijk…

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven