Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Lockdown-leestips!

10 maart 2021

Met deze boektips kom je de lockdown wel door!

We zoeken allemaal naar manieren om onszelf bezig te houden tijdens de lockdown. We maken massaal ommetjes, pakken een creatieve hobby op of gaan totaal los op het bakken van taarten. Wij hebben de ultieme tip, heel geschikt nu we nog even vastzitten aan de avondklok: lees een lekker boek!
We helpen je graag en hebben onze favoriete lockdown-leestips op een rijtje gezet.

leestips

Op andere plekken op onze site is nog veel meer inspiratie te vinden, bij verwacht vind je de boeken die de komende tijd gaan verschijnen en check vooral onze blogs ook even.

lockdown Baantjer

Baantjer 88 – De Cock en de schim uit het verleden

Achter een muurtje in een huis aan het Vondelpark vindt men het lijk van een man die 30 jaar geleden vermist werd. De Cock onderzocht indertijd deze zaak en wordt nu wederom voor een raadsel gesteld.

ISBN 9789026152269 | €10,99

down rose

Karen Rose – In alle onschuld

Advocaat Thomas Thorne wordt wakker naast een dode vrouw, haar bloed aan zijn handen. Hij is onschuldig, maar wie wil hem erin luizen? Is het wraak op een verleden dat hij liever wilde vergeten?

ISBN 9789026150814 | € 20,-

lockdown moyes

Jojo Moyes – De sterrengever

Kentucky, 1937. Vijf vrouwen gaan aan de slag bij de bibliotheek te paard, en daarmee ontstaat een vriendschap die hun levens zal veranderen.

ISBN 9789026155819 | € 12,99

lockdown spain

Jo Spain – Zes duistere redenen

Tijdens een reünie van zes broers en zussen op een zeiljacht, wordt hun vader overboord geduwd. Alle zes zijn kinderen hebben zo hun eigen motief om hun vader dood te wensen…

ISBN 9789026153280 | €18,99
Klik voor meer informatie over de boeken op de rode knop bij het boek. Daar kun je ook direct bestellen in onze webshop Boekenwereld.com. Maar denk in deze periode ook aan je lokale boekhandel en bestel bij hen, online! #steunjeboekhandel

Wil je direct beginnen met lezen? Alle boeken zijn ook verkrijgbaar als e-book en vaak ook te luisteren als audioboek!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven