Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Heb je de ijzingwekkende pageturners van Jo Spain al gelezen?

29 november 2021

Fans van het eerste uur weten het allang: als je een boek van Jo Spain oppakt, krijg je te maken met ongeëvenaarde plottwists en geweldige dialogen. Haar standalone thrillers zijn intrigerend en houden je tot de laatste bladzijden in spanning. Heb je nog nooit een boek van haar geprobeerd en weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!  

Jo Spain werkte eerder als adviseur op Economische Zaken bij het Ierse parlement. Ze woont met haar man en vier kinderen in Dublin. Van haar hand verschenen eerder Ik beken, Iets te verbergen en Zes duistere redenen. Haar vierde titel, De perfecte leugen, is nu overal verkrijgbaar!

Zwart-wit foto van auteur Jo Spain
© Jo Spain

Nieuw: De perfecte leugen

Standalone thriller De perfecte leugen van Jo Spain als e-book en paperback.

Wanneer Erin op een ochtend de deur van hun appartement opent voor een collega-agent van haar man Danny, ziet ze de schok op het gezicht van de man. Erin draait zich om, en kan nog net zien hoe Danny naar het balkon loopt en vanaf de vierde verdieping zijn dood tegemoet springt…

Achttien maanden later staat Erin terecht voor de moord op haar man. In de anderhalf jaar hiervoor is ze erachter gekomen dat Danny niet was wie ze dacht. Ze dacht dat hij perfect was, dat hun leven perfect was. Maar dit alles was gebouwd op de perfecte leugen.


‘Als het gaat om de opbouw van een perfecte thriller, dan evenaren maar weinigen de plottwists van Jo Spain.’

Crime Monthly

Ik beken

Standalone thriller Ik beken van Jo Spain als e-book en paperback.

Bankier Harry McNamara wordt in zijn huis op brute wijze vermoord, onder de ogen van zijn vrouw. Al snel meldt de indringer zich bij de politie. Slachtoffer en dader zijn bekend, maar het motief?


Iets te verbergen

Standalone thriller Iets te verbergen van Jo Spain als e-book en paperback.

Olivia ligt geruime tijd dood in haar huis. Alle buren zeggen geschokt te zijn, maar waarom miste niemand haar dan? De politie ontdekt dat elk van de buren wel een reden had Olivia dood te wensen…


Zes duistere redenen

Standalone thriller Zes duistere redenen van Jo Spain als e-book en paperback.

Tijdens een reünie van zes broers en zussen op een zeiljacht, wordt hun vader overboord geduwd. Alle zes zijn kinderen hebben zo hun eigen motief om hun vader dood te wensen…


Klik voor meer informatie over de thrillers van Jo Spain op de knop of op het omslag. Daar kun je ze ook direct bestellen in onze webshop Boekenwereld.com. Je kunt de boeken natuurlijk ook bestellen bij jouw favoriete boekhandel.

Wil je direct beginnen met lezen? Alle boeken zijn ook verkrijgbaar als e-book en te luisteren als audioboek!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven