Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Gezocht: Stoerste thrillerverkoopster van Nederland!

21 januari 2020

Voor het tweede jaar op rij organiseert De Fontein de verkiezing van de ‘Stoerste thrillerverkoopster van Nederland’. De eerste editie was een groot succes. We ontvingen veel positieve reacties en de winnares van vorig jaar, Lisan Hoogendonk van Boekhandel Plukker in Schagen, kreeg veel mooie media-aandacht.

Daarom gaan we opnieuw op zoek naar de ‘Stoerste thrillerverkoopster van Nederland’!

Dus ken jij een vrouw die…

…thrillers verkoopt als de beste?

…recht voor z’n raap is?

…altijd de onversneden waarheid vertelt?

Kortom: ken jij zo’n ‘stoer wijf’?
Laat het ons weten en wie weet wordt zij de winnaar van 2020 en zetten we haar en de boekhandel in het zonnetje met een stoer cadeaupakket!

Wat moet je doen?
Mail vóór 31 januari 2020 haar naam, de winkel waar ze werkt en waarom zij ‘Stoerste thrillerverkoopster van Nederland’ is naar promotie@uitgeverijdefontein.nl

Hoe gaat het daarna verder?
Op 12 februari 2020 publiceren we de longlist op www.uitgeverijdefontein.nl. Op 19 februari 2020 maakt de jury de shortlist bekend. En op 27 februari 2020 weten we wie de ‘Stoerste thrillerverkoopster van Nederland 2020’ is geworden!

We vroegen de winnares van 2019 naar welke thriller van De Fontein ze het meest uitkijkt en waarom:

3D Haynes - De dood van HM

‘Naar De dood van Harriet Monckton van Elizabeth Haynes! Naast thrillers hou ik ook erg van historische romans en al helemaal als deze gebaseerd zijn op bestaande (onopgeloste) zaken en onderwerpen aansnijden zoals de positie van de vrouw en dubbele standaarden. Deze thriller is een perfecte mix van al het bovenstaande.’ – Lisan Hoogendonk, Boekhandel Plukker, Schagen.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven