Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Dreiging en misleiding in Nachtschaduw van Wendy Walker

28 oktober 2019

Nachtschaduw van Wendy Walker (The night before) is een thriller van formaat met een moordend tempo. Dit boek is duivels slim in opbouw, nagelbijtend spannend en actueel. Op 5 november is dit boek overal verkrijgbaar.

Nachtschaduw is een briljante thriller, die bovendien afrekent met de schuld die vrouwen opgelegd krijgen wanneer mannen hen misleiden.’ Kirkus, starred review

3D_WALKER_Nachtschaduw

‘Nagelbijtend spannend en zeer intelligent in elkaar gezet. Wendy Walker is een auteur om rekening mee te houden.’ Megan Miranda

Over het boek
Rosie en Laura, twee zussen die van elkaar verschillen als dag en nacht. De een heeft het perfecte gezinsleven, de ander probeert uit alle macht los te komen van een getroebleerd verleden en bezoekt regelmatig haar psychiater. Wanneer Laura niet terugkeert van een blind date, is Rosie gealarmeerd. Wanneer zij op zoek gaat naar haar zus, stuit zij op een reeks geheimen uit Laura’s verleden die nu aan de oppervlakte komen en die het ergste doen vrezen.

Over de auteur
Wendy Walker is familierechtadvocaat. Haar werk wordt inmiddels in vele landen vertaald en krijgt lovende kritieken van pers, publiek en collega-auteurs.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven