Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuw deel in de langstlopende detectiveserie ter wereld!

4 augustus 2020

Baantjer is terug met deel 87 in de langstlopende detective-boekenserie ter wereld. In De Cock en de schaduw van de dood, geschreven door Peter Römer, worden de Amsterdamse rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat en zijn collega Vledder, geconfronteerd met geweld tegen hulpverleners.

Baantjer 87

Niet zelden komen meldingen op de Warmoesstraat op een ongelegen tijdstip binnen. Zo ook wanneer De Cock, Vledder en hun collega’s een koffiemoment hebben voor het afscheid van Lotty, de zeer gewaardeerde stagiaire. Maar de taart is nog niet op als De Cock wordt opgeroepen: een dode vrouw op straat, onder verdachte omstandigheden uit een hotelraam gevallen. Lotty gaat natuurlijk nog even mee op haar laatste dag. Als de politie de straat afzet om het opdringerige en onrustige publiek op afstand te houden en de ambulance door te kunnen laten, krijgt De Cock er tot zijn ontzetting een tweede misdrijf bij, want Lotty wordt door een onbekende omstander neergestoken…

 

Je bestelt en rekent af bij onze webshop Boekenwereld.com
Baantjer | De Cock en de schaduw van de dood | Peter Römer | ISBN 9789026150180 | € 10,99
Ook verkrijgbaar als e-book en audioboek

 

‘De Cock is een steady rock die de golven der tijd weet te doorstaan.’ – VN Thrillergids

 

 
 

Peter Römer

‘Een van de actuele thema’s, ook in Amsterdam, is het onbegrijpelijke geweld tegen hulpverleners. Het geweld tegen een collega is niet alleen een onbegrijpelijke misdaad, het is een gebeuren dat emotioneel diep ingrijpt binnen een team, ook binnen het team van De Cock.
Dat is een verhaal dat moet worden verteld.’ Peter Römer

 
 
 

Bekijk de boektrailer!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven