Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Aftellen #2: dit wist je nog niet over Karen Rose!

5 februari 2020

FB bericht Rose 2


Omslagdetail

 

 

 

Op 20 februari 2020 is het zover! Dan verschijnt het 20e (!) boek van Karen Rose in het Nederlands: De duistere kant. We tellen verder af naar de 20e met een aantal weetjes over Karen Rose. Zo leren we haar een beetje beter kennen!

Karens favoriet op gebied van eten: chocolade is absoluut favoriet. Steak. En kreeft. Steak en kreeft gecombineerd, dat vindt ze bijna net zo lekker als chocolade!

○  Karen heeft over de hele wereld gereisd, een keer vulde ze anderhalf paspoort in drie jaar! Haar favoriete stad in het buitenland is Londen, maar moet die eerste plek bijna delen met Rome, een hele fijne tweede favoriete stad.
 
○ Karen bedenkt het verhaal voor een boek vaak met een specifiek personage in gedachten. Ze bedenkt dan wat het allerergste is dat dit personage kan overkomen en maakt het dan nog tien keer erger!
 
○ Karens favoriete TV-programma’s zijn Bones en Pushing Daisies. Ook kijkt ze graag naar herhalingen van Buffy en Angel. En natuurlijk Law and Order en Cold Case.
 
Karen schrijft al verhalen van jongs af aan, en ook toen al hadden de personages een hoop issues waar ze mee om moesten gaan. Later, toen ze ongeveer 20 was, reisde ze veel en – om haarzelf van haar vliegangst af te leiden – las ze heel veel boeken. De boeken hielpen haar om even aan de realiteit te ontsnappen. Ze ontdekte dat ze het allerliefst romantische boeken las en er begonnen zich verhalen en films in haar hoofd af te spelen. Ze werd er gek van en besloot om ze op te schrijven. Uiteindelijk werd dat haar eerste boek. En nu verschijnt haar 20e boek in het Nederlands!

 

 
 
(Deze en andere leuke weetjes over Karen Rose vind je op https://www.karenrosebooks.com/bio)

Volgende week komen we bij je terug met meer!

Reserveer nu jouw exemplaar van De duistere kant en heb het boek als een van de eersten in huis. Je bestelt en rekent af bij onze webwinkel Boekenwereld.com. Je betaalt geen verzendkosten!

ROSE_Duistere_3D

Liever eerst een fragment lezen? Dat kan!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven