Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

5 nieuwe boeken die je wilt lezen deze herfst

16 september 2019

Nieuwe boeken herfst

Het is herfst! Vroeger donker, druilerig weer; alleen maar goede redenen om op de bank te kruipen met een kop thee en een goed boek. We hebben 5 nieuwe boeken op een rijtje gezet die perfect zijn voor bij dit herfstige weer. Enjoy!

1. De derde kogel van R.J. Ellory 

De derde kogel

Op 22 november 1963 werd John F. Kennedy vermoord in Dallas, Texas. Maar stel dat de kogel had gemist? In deze what if-roman leeft JFK, en staat hij aan de vooravond van een tweede termijn als president.

Fotojournalist Mitch Newman heeft twijfels bij de vermeende zelfdoding van zijn ex-verloofde Jean. Zij was bezig met een groot onderzoek naar de handel en wandel van JFK, een onderzoek dat zo dicht bij de waarheid kwam, dat het haar fataal werd. Mitch is vastbesloten haar werk voort te zetten, al betekent dat dat hij goed bewaakte geheimen over de machtigste personen van het land aan de kaak moet stellen.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


2. Nergens veilig van Karen Rose

3D_ROSE_Veilig

Een nieuw boek van The Queen of Romantic Suspense. 

Angst beheerst het leven van psychiater Tess Ciccotelli. Iemand bedreigt haar patiënten, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tess daaraan schuld heeft. Tess kan de volledige waarheid niet vertellen, daarmee zou ze haar beroepsgeheim schenden. Ook niet wanneer rechercheur Aidan Reagan haar vraagt om een lijst potentiële slachtoffers. En zelfs niet wanneer zij zelf in gevaar blijkt te zijn. Maar hoe lang houdt Tess dat vol? En tot welke prijs?

Bestel jouw exemplaar voor € 19,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


3. De sterrengever van Jojo Moyes

3D_MOYES_Sterrengever

Op 8 oktober verschijnt de langverwachte nieuwe roman van bestsellerauteur Jojo Moyes.

Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om te paard afgelegen huizen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden. Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. Onder leiding van de vrijgevochten Marge vormen vijf vrouwen al snel een hechte groep, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld als een deel van het dorp én de wet zich tegen hen keren…

Bestel jouw exemplaar voor € 20,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


4. Dochters van de samba van Frances de Pontes Peebles

Dochters van de samba

Op 15 oktober verschijnt deze meeslepende roman over vriendschap, ambitie, roem en de prijs die je daarvoor betaalt.

Brazilië, 1930. De 9-jarige Dores werkt op een suikerplantage; de even oude Graça is de verwende dochter van de eigenaar. De meisjes vinden elkaar in hun passie voor muziek. De een zingt als een engel, de ander schrijft onvergetelijke muziek. De muziek brengt hen samen, drijft hen uit elkaar, voert hen van Brazilië naar Amerika en lokt hen weer naar huis. Ze zijn elkaars beste vriendinnen en grootste vijanden, elkaars geliefden en rivalen.

Reserveer jouw exemplaar voor € 21,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


5. Alter ego van Emelie Schepp

Alter ego

Vanaf 22 oktober is, na Memento, Narcotica, Post mortem en Postuum, officier van justitie Jana Berzelius terug!

Twee vrouwen worden vermoord gevonden, liggend in een riviertje. Van beiden zijn de benen aan elkaar genaaid. Wie wil hen laten lijken op zeemeerminnen en waarom? Officier van justitie Jana Berzelius legt verband met de zaak Simon Norell, een jonge man die zijn familie heeft vermoord en sindsdien vastzit. Maar Simon weigert te praten. Iemand moet zijn vertrouwen winnen en de enige die dat kan, is de man die zich beweegt als een dreigende schaduw in het leven van Jana: Danilo Peña.

Reserveer jouw exemplaar voor € 21,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


Deel jouw favoriete boek voor deze herfst met #fonteinherfstboeken!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven