Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Onze tips voor de Boekenweek

20 maart 2019

De Boekenweek is weer van start! Van 23 t/m 31 maart krijg je bij besteding van € 12,50 aan boeken het Boekenweekgeschenk van Jan Siebelink cadeau. Het thema van dit jaar is De moeder de vrouw. Hierbij hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Fijne Boekenweek!

Boekenweek_1280x278

Tip #1:  Het verlaten huis  van Sarra Manning                   

Prachtig gebonden boek!

MANNING_Huis_3D

Londen, 2016. Na een groot verlies proberen Zoë en Win hun leven weer op te pakken. Ze storten zich op het opknappen van het huis dat ze net gekocht hebben, een huis dat in 1936 gebouwd is maar waar nooit iemand heeft gewoond.
Dan vindt Zoë een koffer, met daarin een agenda uit 1936, van ene Libby. De geschiedenis van het huis intrigeert Zoë, en ze hoopt dat ze met de gegevens uit de agenda kan achterhalen wie Libby was en waarom ze nooit in het huis is gaan wonen dat wel voor haar bedoeld was.
Maar als Zoë ziet wat er nog meer in de koffer verborgen ligt, breekt haar hart opnieuw…


Tip #2: Laat me niet alleen van Sarah Armstrong

3D Armstrong

Meeslepende roman!

Anna geniet van haar rustige leven in Sydney. Ze houdt van haar werk, heeft net de voorzichtige eerste stappen gezet in een nieuwe relatie, en woont in een klein maar fijn huisje in een buitenwijk. Tot ze nieuwe buren krijgt en die rust opeens ver te zoeken is. Als ze voor het eerst blauwe plekken op het lichaam van haar kleine buurmeisje opmerkt, belt ze de politie en de kinderbescherming. De tweede keer ook. En de derde, de vierde…Maar niemand luistert. Dus als de vijfjarige Charlie aanbelt en om hulp vraagt, weet Anna dat het op háár aankomt. Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden?


Tip #3: De cactus van Sarah Haywood

De schitterende uitvoering maakt dit echt een cadeautje, voor jezelf of een ander!

Haywood-cactus-def-3d

Andere mensen zien Susan Green als een stekelig en moeilijk persoon. Zelf vindt ze dat ze haar leven gewoon goed op orde heeft. Ze heeft een baan, een appartement precies groot genoeg voor één persoon, voor de liefde heeft ze een prima regeling met een leuke man, en zolang haar onbesuisde broer aan de andere kant van het land woont is er niets aan de hand.

Dan overlijdt haar moeder en ontdekt Susan dat ze zelf moeder wordt – en opeens is ze alle controle kwijt…


3D_GREEN_Leesclub

Tip #4: De leesclub aan het einde van de wereld van Sophie Green
Deze hartverwarmende historische roman!

In de Australische outback wordt het leven beheerst door twee seizoenen: de maanden waarin het regent en de maanden waarin de droogte heerst. Het bestaan op de uitgestrekte boerderijen is hard, en geïsoleerd.

Sybil ziet hoe haar schoondochter Kate worstelt met de eenzaamheid, en samen met haar oudste vriendin Rita smeedt ze een plan: een leesclub.

Twee keer per jaar overbruggen de vrouwen de immense afstanden die hen scheiden om samen een boek te bespreken – en daarmee ontstaan vriendschappen die hun levens zullen veranderen.


Alvast veel leesplezier gewenst!

Oh, en wist je al dat je op 31 maart 2019 gratis kunt reizen met NS op vertoon van je Boekenweekgeschenk?

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven