Romans & Spanning

Laat me niet alleen is een aangrijpende en intrigerende roman, waarmee Sarah Armstrong haar lezers dwingt na te denken over ongemakkelijke kwesties.

Als Anna nieuwe buren krijgt en de blauwe plekken van hun jonge dochtertje ziet, belt ze de politie en kinderbescherming. Maar niemand luistert. Dus als de 5-jarige Charlie aanbelt en om hulp vraagt, weet Anna dat het op háár aankomt.
Wat zou jij doen? Zou jij het kind in je auto zetten en wegrijden? Zou je het kind verborgen houden en naar de andere kant van het land rijden? Zou je liegen tegen de politie? Tegen haar moeder? Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden?

Sarah Armstrong begon haar carrière als journalist, maar legt zich inmiddels toe op het schrijven van romans. Ze woont met haar man en dochter in Australië. Met Laat me niet alleen stelt ze op indringende wijze haar lezers voor de vraag: wat zou jij doen?

Laat me niet alleen is perfect voor de lezers van De verloren kinderen van Diney Costeloe en een ideaal boek voor leesclubs.

€ 19,99 Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk
Laat me niet alleen
ISBN
9789026143342
Uitvoering
Paperback / softback
Formaat
217 mm x 142 mm x 30 mm
Omvang
352
Verschijningsdatum
06-12-2018