Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Boekenweektips!

13 maart 2018

Het is je vast niet ontgaan, de Boekenweek is begonnen en het thema is natuur. Tot en met 18 maart krijg je bij aankoop van € 12,50 aan boeken het Boekenweekgeschenk van Griet Op de Beeck cadeau.

Onze ultieme tip voor de Boekenweek is de nieuwe roman van Jojo Moyes! In Voor mij gaat Louisa Clark naar New York. Kan ze zich staande houden in de hogere sociale kringen in de Big Apple?

Ontvang € 5,- korting op ‘Voor mij

Als je via bovenstaande link de kortingsbon download en meeneemt naar de winkel, krijg je tijdens de Boekenweek € 5,- korting op Voor mij! Wil je liever online met korting bestellen? Dan kan dat hier. Prima deal toch?

Hieronder hebben we nog een paar andere Boekenweektips op een rijtje gezet.

Boekenweektips

Wil je eerst de andere boeken over Louisa Clark van Jojo Moyes lezen? Dan tippen we de voordelige edities van Voor jou en Een leven na jou. Lees hoe het verhaal van Louisa begint en hoe ze na Will haar leven weer oppakt.

Hou je meer van historische romans? Dan mag je De verloren kinderen van Diney Costeloe niet missen. Een prachtige roman die de harten van lezers over de hele wereld verovert!

Toch liever een spannend boek? Dan is Op het spel van Karen Rose een hele goeie! Karen Rose schrijft boeken die de perfecte mix zijn van spanning en romantiek.

Zit er een goede Boekenweektip voor je bij? We hopen het!

Fijne Boekenweek!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven