Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Boekenweek – onze tips

7 april 2022

Boekenweeklogo

Het is weer Boekenweek! We hebben onze beste, mooiste en spannendste boekentips voor de Boekenweek voor je op een rijtje gezet. Ga jij deze week naar de boekhandel voor jouw favoriet? Dan krijg je bij besteding van € 15,- het Boekenweekgeschenk cadeau. Je kunt de boeken ook direct bij ons bestellen via onze webshop Boekenwereld, ook hier krijg je het Boekenweekgeschenk.
Fijne Boekenweek!

Boekenweekthema Eerste Liefde
De 87ste Boekenweek is een ode aan de eerste liefde. Voor deze Boekenweek heeft Ilja Leonard Pfeijffer het Boekenweekgeschenk geschreven, Monterosso mon amour. Bij besteding van € 15,- aan Nederlandstalige boeken krijg je dit geschenk cadeau. Marieke Lucas Rijneveld heeft het Boekenweekessay 2022, Het warmtefort, geschreven, deze is voor € 5,- te koop.


Tips bij het thema Eerste Liefde

Boekenweek - Het geheime leven van Albert Entwistle - Matt Cain

Het geheime leven van Albert Entwistle – Matt Cain

Albert is 64 jaar oud en wordt met pensioen gestuurd. Hij beseft dat dit zijn laatste kans is om eerlijk te zijn over wie hij is, en te worden wie hij wil zijn. Hij trekt de wijde wereld in en gaat op zoek naar zijn eerste, echte liefde…

Boekenweek - Halsoverkop van Kate Clayborn

Halsoverkop – Kate Clayborn

Als tiener zag – of beter gezegd, hoorde – Will het meisje van zijn dromen op een balkon in de binnenstad. Zestien jaar later ontmoet hij in hetzelfde gebouw Nora, die hem erg bekend voorkomt…


Meer tips

Boekenweek - China van Edward Rutherfurd

China – Edward Rutherfurd

Reis mee naar China in de negentiende-eeuw in deze prachtige historische roman! Meeslepend geschreven en rijk aan details. De prachtige gebonden uitgave (met leeslint!) maakt het ook een prachtig cadeau.

Boekenweek - De yogaclub van Orange Blossom House - Sophie Green

De yogaclub van Orange Blossom House – Sophie Green

Grace Maud, Patricia en Dorothy hebben alle drie het gevoel dat hun leven stil staat. Als ze elkaar treffen bij de yogalessen van Sandrine, ontdekken ze al snel dat er nog genoeg te beleven valt. Een prachtige roman over drie vrouwen die een bijzondere vriendschap sluiten.

Boekenweek - Tuesday Mooney gaat in het zwart - Kate Racculia

Tuesday Mooney gaat in het zwart – Kate Racculia

Voor iemand die ontzettend goed is in het oplossen van puzzels en raadsels, maakt Tuesday Mooney absoluut geen haast om haar eigen geheimzinnige verleden onder ogen te zien… Een sprankelend en levendig verhaal over avontuur, familie, liefde, vriendschap, de dood en levensveranderende uitdagingen.

Boekenweek - Het gestolen kind - Diney Costeloe

Het gestolen kind – Diney Costeloe

Maggie heeft sinds ze haar zoontje verloren is niets om voor te leven. Tot haar man op een ochtend thuiskomt met een klein jongetje, gevonden op straat na het bombardement van de vorige nacht…

Boekenweek - De moord in inkt - Helen Cox

De moord in inkt – Helen Cox

Maak kennis met Kitt Hartley, een vrolijke, eigenwijze bibliotheekmedewerker en hobby-detective. Ze onderzoekt de moord op Owen, met een vulpen door zijn hart gestoken. Ze ontdekt al snel dat er duistere geheimen liggen in de schilderachtige straatjes van York.

De perfecte leugen - Jo Spain - boekenweek

De perfecte leugen – Jo Spain

Erin adoreert haar man Danny. Dan springt hij voor haar ogen vanaf het balkon zijn dood tegemoet. Anderhalf jaar later staat Erin terecht voor de dood van haar man…


Ga jij een van deze boeken kopen deze Boekenweek? Laat het ons weten via Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven