Regenboogboeken

Regenboogboeken

We hebben onze boeken met goede LHBTQ+-representatie voor je op een rij gezet op deze pagina! Boekentips in verschillende genres, allemaal in het teken van inclusiviteit, diversiteit en liefde! Kijk snel verder en vind jouw nieuwe favoriete regenboogboeken!

Benieuwd naar de betekenis van de pepertjes 🌶? Klik dan hier voor het hele pepertjes-overzicht!


Tip #1: Het geheime leven van Albert Entwistle van Matt Cain
Geen 🌶!

Regenboogboeken - Het geheime leven van Albert Enwtistle

Soms zijn er van die boeken die een grote glimlach op je gezicht brengen. Het geheime leven van Albert Entwistle van Matt Cain is er zo een. Albert is 64 jaar oud en zijn baan als postbode in een dorpje in Engeland is zijn hele leven. Maar nu moet hij met pensioen en een eenzame toekomst dreigt…

Hij beseft dat het tijd is om eindelijk open en eerlijk te zijn en op zijn te gaan naar de grote liefde die hij ooit liet gaan: George. En na jarenlang zijn vaste rondjes in het dorp te hebben gelopen, trekt Albert de wijde wereld in.

Beschikbaar als paperback, e-book en audioboek.

 


Ellery Page-mysterie

Tip #2: Ellery Page-mysteries
🌶

Ellery Page, scenarioschrijver-in wording, scrabblekampioen, en prijswinnaar in de categorie ‘meest hopeloze liefdesleven ooit’, is wel toe aan iets nieuws. Dus als hij een boekwinkeltje en een huis – allebei even vervallen – erft van zijn oud-oud-oudtante, grijpt hij die kans met beide handen aan. Maar het pittoreske kustdorpje Pirate’s Cove is niet zo slaperig als het lijkt, en moorden, verdwijningen en mysteries komen buitengewoon vaak voor. Ellery heeft er een talent voor om elke keer precies op het verkeerde moment op de verkeerde plek te zijn. Of op de goede plek, als die plek naast de erg aantrekkelijke politie-inspecteur Jack Carson is…

Een heerlijke cosy crime-serie!

Deze serie is beschikbaar als e-book en audioboek.


Tip #3: Graag gedaan, Noni Blake van Claire Christian
🌶🌶

Regenboogboeken - Graag gedaan, Noni Blake

Noni Blake is iemand die je graag als buurvrouw of vriendin zou willen hebben: spontaan, lekker gek, en onder alle uitbundigheid gewoon heel líéf. Ze is halverwege de dertig en alweer anderhalf jaar single, sinds haar negenjarige relatie met Joan stuk is gelopen. Daten, liefde en seks hebben al die tijd op een laag – zeg maar ijskoud – pitje gestaan.

Het is tijd om het roer om te gooien, en wat volgt is een chaotische, vrolijke, aangrijpende, sexy en liefdevolle reis van Australië naar Europa, waar ze nieuwe mensen ontmoet en vooral zichzelf beter leert kennen. En ze loopt de sexy tatoeëerder Beau tegen het lijf, waar ze als een blok voor valt. Maar daar komt onmiddellijk haar oude valkuil om de hoek kijken: opnieuw dreigt ze zichzelf weg te cijferen voor een relatie, en dat was juist níét de bedoeling. Bovendien moet ze eerst eindelijk aan zichzelf toegeven waaróm haar relatie met Joan stuk was gelopen, voor ze verder kan gaan.

Beschikbaar als paperback, e-book en audioboek.


Reisbureau Wereldvreemd

Tip #4: Reisbureau Wereldvreemd-serie van L.D. Lapinski

Deze magisch-realistische serie Reisbureau Wereldvreemd van L.D. Lapinski is perfect voor onbevreesde en reislustige lezers vanaf 10 jaar.

Wanneer de twaalfjarige Flick reisbureau Wereldvreemd ontdekt, krijgt ze de kans van haar leven. Ze treedt toe tot het Wereldvreemdgenootschap en daarmee liggen er honderden magische werelden aan haar voeten! Het enige wat ze hoeft te doen is in de juiste koffer springen. Maar wat Flick niet weet is dat het middel punt van alle werelden, Vijflichtenstad, op het punt staat te verdwijnen. Het wordt een race tegen de klok, dwars door het multiversum, op zoek naar een manier om Vijflichten te repareren voor het wordt opgeslokt… en het onze wereld met zich meeneemt.

Waarom we deze serie tippen? Reisbureau Wereldvreemd gaat over een meisje dat een jongen tegenkomt en met hem een magisch avontuur begint. Dat Jonathan op jongens valt, ze op een van hun reizen iemand tegenkomen die non-binair is, of dat Flick verliefd wordt op een meisje, dat doet er eigenlijk niet toe. Net als in de echte wereld.

De boeken in deze serie zijn beschikbaar als gebonden boeken, e-books en audioboeken.


Tip #5: Weg van Mel van Arja Veerman
🌶🌶🌶

Weg van Mel

Weg van Mel is een erotische serie over Annelies die, juist op het moment dat haar heterohuwelijk op de klippen loopt, verliefd wordt op een van de moeders op het schoolplein. Die verliefdheid is wederzijds en er ontstaat een passionele maar ook ingewikkelde relatie, want deze vrouw, Mel, weet niet hoe ze zich kan ontworstelen aan het huwelijk met haar man.
Annelies vindt de aandacht van Mel verslavend en de seks geweldig. Maar gaat Mel ooit écht voor haar kiezen…?

Naast de vraag of de relatie tussen de vrouwen kans van slagen heeft, is het verhaal doorspekt met pittige erotische scenes.

Deze serie is beschikbaar als e-book en audioboek.

 


Regenboogboeken - man&liefde

Tip #6: man&liefde-reeks
🌶🌶🌶 / 🌶🌶🌶🌶

De reeks ‘man&liefde’ is een verzamelnaam voor een aantal standalone novelles van verschillende auteurs. In deze geheel los te lezen verhalen draait het elke keer om twee mannelijke hoofdpersonen die elkaar ontmoeten en nooit meer los kunnen laten. De vonken spatten er vanaf in deze romantische boeken, die bedoeld zijn voor een volwassen publiek. Laat je versieren door Eddie en Grayson, ga op date met Devin en Jay, geef je over aan de passie tussen Evan en Riley, ontwerp je eigen signatuurcocktail met Greg en Tony, en drink veel, héél veel bekers koffie met Kieran en Seth…

De boeken in deze reeks zijn beschikbaar als e-book en audioboek.

 


Regenboogboeken

Tip #7: Irish & Whiskey-serie
🌶🌶🌶

De spannende en sexy Irish & Whiskey-serie van Layla Reyne draait om FBI-agenten Aidan ‘Irish’ Tally en Jameson ‘Whiskey’ Walker. In één van de grootste onderzoeken van zijn carrière zit FBI-agent Aidan niet te wachten op een nieuwe partner, en al helemaal niet op de intelligente, roekeloze en veel te aantrekkelijke Jamie.

Jamie heeft al heel lang een oogje op Aidan, en nu ze samenwerken hoopt hij dat hij hem eindelijk op zal merken. Maar als hun onderzoek opeens in de hoogste versnelling raakt en de dreiging wel héél dichtbij komt, moeten ‘Irish’ en ‘Whiskey’ alles wat tussen hen speelt aan de kant schuiven en de zaak oplossen voor er nog meer doden vallen.

De boeken in deze reeks zijn beschikbaar als e-book en audioboek.

 

Meer dan collega's - regenboogboeken

Tip #8: Meer dan collega’s-serie
Geen 🌶!

Arthur valt voor collega-analist Martin. Maar dat ze allebei voor een geheime dienst werken, is pas het eerste obstakel op weg naar een relatie… Meer dan collega’s bestaat uit twee delen. Stille liefde en Stille nachten.

Deze boeken krijgen van ons nul pepertjes omdat we hier met een Ace/Aseksueel personage te maken hebben: de relatie tussen Arthur en Martin kent daarom geen fysiek element. Maar dat ze voor elkaar vallen, daar zal niemand aan twijfelen, en hun groeiende liefde is absoluut hartverwarmend!

De boeken in deze reeks zijn beschikbaar als e-book en audioboek.

 

Een nacht in New York

Tip #9: Een nacht in New York van Lara Thompson
🌶

1932. Wanneer Frances vermoedt dat haar broer zich bezighoudt met schimmige zaken waarbij de onderwereld én de bovenwereld van New York betrokken zijn, gaat ze met hulp van haar vriendin, de eigenzinnige fotografe Agnes, op onderzoek uit. Wanneer beide vrouwen het slachtoffer worden van dezelfde man, zinnen ze op wraak en lokken deze rijke industrieel onder het mom van een fotoshoot naar de top van zijn in aanbouw zijnde Empire State Building. De man overleeft deze ontmoeting niet, maar zullen de vrouwen ontkomen aan de greep van de New Yorkse maffia?

Beschikbaar als paperback en e-book.

 


Nog meer tips? Kijk snel verder tussen deze andere regenboogboeken!

Klik op het omslag voor meer informatie.

Gevaarlijk spel
Regenboogboeken - Vrije woorden
De schaker en het meisje
De dood van Harriet Monckton
Dochters van de samba
Louis & Louise

Welke van deze regenboogboeken komen er op jouw lijstje te staan? Laat het ons weten Facebook en Instagram!