Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De Royals deel 5: opnieuw een onweerstaanbare YA-bestseller van Erin Watt

7 februari 2019

Op 19 februari verschijnt eindelijk het vijfde deel van de verslavende serie De Royals! Gevaar, geschreven door Erin Watt, is weer net zo spannend en passievol als de voorgaande delen.

gevaar royals 5

Benieuwd wat er na de megacliffhanger van Verlangen gebeurt?
Het leven van Hartley staat op zijn kop sinds ze Easton Royal heeft ontmoet. Hij is onweerstaanbaar, maar ook een losbol en een gevaarlijke charmeur.

Wanneer Hartley per ongeluk een van de Royal-broers aanrijdt en haar geheugen kwijtraakt, durft ze niemand meer te vertrouwen. Instinctief weet ze dat Easton slecht voor haar is, tegelijkertijd is hij de enige die haar serieus neemt. Terwijl Easton hoopt dat ze haar geheugen terugkrijgt, raakt Hartley ervan overtuigd dat je sommige dingen maar beter kunt vergeten.

Over De Royals
De Royals van Erin Watt is een wereldwijde bestseller; in Amerika kwamen alle delen binnen op nummer één in de New York Times-bestsellerlijst. Inmiddels verschijnt de serie in maar liefst twintig landen. En dat is niet zo gek, want met deze serie vol hartstocht, spanning en cliffhangers blijf je doorlezen!

Geregeld zijn de e-books van De Royals in prijs verlaagd. Wil je op de hoogte blijven en weten wanneer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Binnenkort volgt een leuke winactie… to be continued!

Instagram
Ben jij een Royals-lezer en Instagrammer? Vergeet ons dan niet te taggen @uitgeverijdefontein. Vinden we leuk! 

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven