Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De top 5 jeugdthrillers van 2023 – Duik in de duisternis!

13 december 2023

In een wereld vol digitale prikkels is er niets beter dan jezelf verliezen in een goed boek, vooral als het om jeugdthrillers gaat. 2023 heeft een lading spannende verhalen gebracht die niet alleen je hart sneller laten kloppen, maar ook je nieuwsgierigheid prikkelen. Dit is onze top 5 best verkopende jeugdthrillers van Politie niet betreden!

1. Game on – Cis Meijer

Klaar voor een rollercoaster van emoties? Cis Meijer neemt je mee op een waanzinnige rit met “Game on.” Een mix van spanning, vriendschap en onverwachte wendingen die je doen huiveren. Wie had gedacht dat een boek zo’n adrenalinekick kon geven? Vanaf 12 jaar.

Wanneer vijf vrienden een mysterieuze uitnodiging krijgen om deel te nemen aan een populair spel, schrijven ze zich direct in. Game on! Maar wanneer een van hen spoorloos verdwijnt, blijkt dit het begin van een macaber spel. Hoe ver zijn ze bereid te gaan voor hun vriendin? En wie heeft het op hen gemunt?

2. Catch – Elvin Post

Elvin Post gooit je recht in het diepe met “Catch”. Een mysterie dat je grijpt en niet meer loslaat. Wat gebeurt er echt op de app ‘catch’ en welke geheimen verbergt Noah? Een pageturner pur sang! Vanaf 13 jaar.

Roos is in de wolken als ze Noah leert kennen via Catch, een populaire jongerenapp.
Intussen wordt er in de stad voor de tweede keer in korte tijd een meisje vermoord. Volgens Roos’ vader, die bij de krant werkt, vermoedt de politie dat de dader zijn slachtoffers via Catch benadert. Kan Roos Noah vertrouwen? Of maakt ze een grote vergissing door met hem af te spreken?

3. Kater – Margje Woodrow

Margje Woodrow serveert een bloedstollende thriller met “Kater”. Een feestje dat uitmondt in een nachtmerrie. Wie houdt er nu niet van een verhaal vol intrige, verraad en onverwachte wendingen? Een absolute aanrader! Vanaf 13 jaar.

Teddy geeft een feest in haar oppashuis, maar dat loopt volledig uit de hand en haar beste vriendin Chloë wordt dood gevonden. Wie heeft haar vermoord?

4. Ik ken jouw geheim – Daphne Benedis-Grab

Daphne Benedis-Grab zet de toon met “Ik ken jouw geheim”. Een verhaal doordrenkt met spanning. Wat gebeurt er als iemand jouw geheim ontdekt en wil onthullen? Een achtbaan van emoties en spanning waar je niet meer uit wilt stappen. Vanaf 11 jaar.

Doe wat ik zeg, anders verraad ik je geheim.’ Vier tieners ontvangen dit bericht. Geen van hen wil de vreemde instructies van de anonieme mailer uitvoeren, maar alles liever dan dat hun geheim onthuld wordt. Kunnen ze samen de blackmailer stoppen voordat de waarheid op straat ligt?

5. Toen waren er nog vier – Chelsea Sedoti

Chelsea Sedoti sluit de top 5 af met “Toen waren er nog vier”. Een mysterieuze setting, een groepje jongeren en een hoop onopgeloste zaken. Wat is er gebeurd en wie vertelt de waarheid? Sedoti houdt je in haar greep tot de laatste bladzijde. Vanaf 13 jaar.

Vijf vrienden gaan kamperen, vier keren er terug… Wat is er gebeurd? En wie van de vier jongeren vertelt de waarheid? 

Meer superspannende jeugdthrillers lezen? Volg ons op instagram!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste boeken, leestips en misschien zelfs een paar exclusieve sneak peeks? Volg ons dan op Instagram: @politienietbetreden. Laat ons weten welke jeugdthriller jouw hart sneller doet kloppen en deel jouw favoriete leesmomenten met onze community. Het avontuur stopt niet bij de laatste pagina – het gaat door op onze digitale boekenplank. Tot daar!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven