Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Fan van De Royals? Lees dan ook deze boeken!

25 oktober 2020

Op 20 oktober verscheen bij ons een nieuw boek van Erin Watt: When it’s real. Een onweerstaanbare roman van Jen Frederick en Elle Kennedy, die als duo onder de naam Erin Watt schrijven.

Ben jij al fan van hun serie De Royals? Dan is When it’s real ook zeker iets voor jou.

Het verhaal
Popster Oakley is hot en heeft miljoenen fans. De paparazzi smullen van zijn escapades. Maar als Oakley nog serieus genomen wil worden in de muziekindustrie moet hij iets aan zijn imago doen.
Wie kan hem daar beter bij helpen dan de doodgewone Vaughn? Ze hoeft zich alleen maar voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Maar Vaughn vindt Oakley maar een arrogante sukkel. Oké, hij is hot, maar denk maar niet dat zíj voor hem zal vallen.

Meer boeken zoals De Royals

Wist je dat Erin Watt naast When it’s real nog een andere roman heeft geschreven? One small thing is een heerlijk meeslepend verhaal.
‘Tijdens het lezen kom je als het ware in een achtbaan van emoties terecht. De Erin Watt-fans zullen zeker smullen van dit boek.’ – Awesome Booklover Blog

Wil je een heerlijk verslavend boek lezen dat zich afspeelt in rijke kringen? Probeer dan American Royals! Wat als Amerika een koningshuis had? The Crown meets Gossip Girl in dit sprankelende en meeslepende verhaal van bestsellerauteur Katharine McGee!

Op zoek naar meer van dit soort boeken? Neem een kijkje bij onze YA-boeken of heerlijke romans.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven