Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Deze vijf youngadultboeken zijn perfect voor de zomer!

17 juli 2020

Lekker in de zon, een frisdrankje erbij en een goed boek. Laat de zomer maar beginnen! Wij tippen vijf boeken voor tieners die ze zeker weten leuk gaan vinden.

cinder & Ella

Tip 1: Cinder & Ella
Na een zwaar auto-ongeluk en maanden revalideren mag Ella eindelijk naar huis. Ze moet intrekken bij haar vader en zijn nieuwe gezin, maar daar wacht haar een koude ontvangst: haar stiefzussen zitten duidelijk niet op haar te wachten. Ella wil maar één ding: haar oude leven terug. Daarom besluit ze weer contact op te nemen met haar blogvriend Cinder. Ze heeft hem nog nooit ontmoet, maar stiekem is ze al een eeuwigheid verliefd op hem. Wat Ella niet weet is dat Cinder haar ook heeft gemist, én de hotste acteur van Hollywood is.
Lees. Zwijmel. Geniet!stiefzus

Tip 2: Stiefzus
Isabelle zou dolgelukkig moeten zijn: ze staat op het punt met een knappe prins te trouwen. Alleen is Isabelle niet het lieve meisje met het glazen muiltje op wie de prins verliefd werd. Ze is de lelijke stiefzus die haar tenen verbrijzelde om in Assepoesters schoentje te passen.
Isabelle heeft geprobeerd mooi en lief te zijn, maar werd juist gemeen, jaloers en leeg. Nu krijgt ze één kans om haar lot te veranderen en te bewijzen wat stiefzussen altijd al wisten: echte schoonheid zit vanbinnen.
Een weergaloze hervertelling vol girlpower!Tip 3: Fake trip
Fake it till you make it…
Wie draagt een masker?
Wie is echt zichzelf?
Wat is real en wat is fake? Een vierdaagse schooltrip naar Barcelona: zon, tapas, Gaudí en relaxen op het strand. Iedereen heeft er zin in. Maar dan gebeuren er dubieuze dingen. Een docent komt niet opdagen, er gebeurt een afschuwelijk ongeluk en er wordt een creepy filmpje gedeeld in de groepsapp. De spanningen lopen hoog op.Geheimen komen bloot te liggen. Kunnen Demi en Billy deze hel stoppen? Of is het te laat?
Een megaspannende jeugdthriller van Margje Woodrow!Tip 4: De Royals
Ella is een overlever: als stripteasedanseres knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ze is vastbesloten niet in de goot terecht te komen. Dan verschijnt Callum Royal, steenrijke vader van vijf onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij zal Ella uit haar armoede verlossen en neemt haar mee naar zijn magistrale landgoed.
Bij de Royals wacht allesbehalve een warm welkom. De jongens moeten niets van haar hebben, maar haat en vurige liefde liggen dicht bij elkaar…
Een verslavende serie vol passie!Tip 5: Spannend tweeluik: 1 seconde en Elke seconde telt
Het leven van Charlie verandert in één klap als haar moeder omkomt bij een bomaanslag in Londen. Maanden later ontmoet ze Nat, die net als zij moet leven met de vreselijke gevolgen van die dag. Eindelijk iemand die haar begrijpt. Maar hoe dichter ze bij hem komt, hoe meer Charlie het vermoeden krijgt dat er iets niet klopt. Wat weet Nat over de bomaanslag dat hij niet vertelt?

Door het wisselende vertelperspectief van Charlie en Nat houdt deze thriller je in zijn greep tot de laatste bladzijde
!Op zoek naar meer youngadultboeken? Ga naar onze YA-boekenpagina! Op de hoogte blijven van onze boeken? Volg ons op Instagram, Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven