Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Zomerse bestsellers voor een meeneemprijs

28 mei 2018

Voor de zomer van 2018 heeft Uitgeverij De Fontein speciaal voor jou drie heerlijke feelgoods van topauteurs geselecteerd. Grote auteurs voor een kleine prijs: slechts € 7,99 per roman. Zomerse bestsellers voor de beste start van je vakantie 🙂

Alles voor jou van Liane Moriarty

Ellen weet dat mensen gekke dingen doen voor de liefde. Ze hoort er alles over in haar praktijk als hypnotherapeut. Dus als haar nieuwe vriend Patrick haar vertelt over zijn stalker Saskia, is Ellen eerder geïntrigeerd dan bezorgd.

Wat ze niet weet is dat Saskia zich bij haar heeft gemeld als patiënt, om zo meer te weten te komen over Patricks nieuwe liefde.
Daarmee komen de levens van de twee vrouwen wel heel dicht bij elkaar te liggen, en een confrontatie is onvermijdelijk…

button

Zij, jij en ik van Julie Cohen

Sinds het overlijden van haar zoon Stephen, tien jaar geleden, heeft Honor nauwelijks contact met zijn vrouw Jo en haar kleindochter Lydia. Maar als Honor haar heup breekt, ziet ze zich gedwongen tijdelijk bij Jo in te trekken. Een ongemakkelijke situatie, want tussen Honor en Jo heeft het nooit geboterd en Lydia is inmiddels een nukkige puber. Bovendien zijn ze alle drie meer bezig met dingen voor elkaar geheim te houden dan met elkaar steunen. Is dit het laatste zetje dat deze familie uit elkaar drijft, of weten ze elkaar weer te vinden?

button

 

Een onverwachte wending van Erica James

De onfortuinlijke Lizzie ziet zich na haar ontslag gedwongen terug te verhuizen naar haar ouderlijk huis. Haar moeder regelt voor Lizzie een tijdelijke baan in een verpleegtehuis. Daar treft ze mevrouw Dallimore. Clarissa Dallimore deelt met Lizzie het verhaal van haar jeugd, haar spontane reis van Amerika naar Engeland om haar familie te zoeken, het uitbreken van WO2 en haar door de oorlog onmogelijk gemaakte liefde. Dankzij mevrouw Dallimore ontdekt Lizzie dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen.

button
 
Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com
Giveaway instagram (4)

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven