Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Heerlijke Italiaanse recepten bij ‘Een zomer in Venetië’

12 juni 2017

Maak de lekkerste Italiaanse gerechten en waan je in zomers Venetië!

Een zomer in Venetië

Als je een van de romans van Nicky Pellegrino oppakt, weet je altijd drie dingen zeker: je wordt meegesleept naar het schitterende Italië, je droomt even helemaal weg, én je komt de heerlijkste Italiaanse gerechten tegen.

Speciaal voor alle fans van Nicky hebben we nu een aantal Italiaanse recepten verzameld in een e-bundel waar je van gaat watertanden. Heerlijke Italiaanse gerechten zoals je ze ook in Nicky’s boeken tegen zou kunnen komen! Zoals in Een zomer in Venetië, waarin Addolorata Martinelli, chef-kok en eigenaar van een Italiaans restaurant in Londen, haar passie voor het koken weer terug wil vinden. Zij gaat daarvoor een hele zomer naar Venetië, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. De rest van ons kan dat gevoel hopelijk in onze eigen keukens vinden!

Bijvoorbeeld met deze recepten uit Jamie Olivers Jamie’s Italië, Marcella Hazans De klassieke Italiaanse keuken en Nicky Pellegrino’s Kookschool d’Amore. Wij hebben vast een idee voor het ideale toetje: een avondje op de bank met de heerlijke feelgoodroman Een zomer in Venetië van Nicky Pellegrino!

Download Adobe Digital Editions om de e-bundel te openen op je computer of mobiel.

  • Vul onderstaand formulier in en ontvang het e-book met gratis Italiaanse recepten
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Buon appetito!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven