Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Drie jonge mensen zoeken een toekomst in het turbulente Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw

18 juni 2019

De legende van de vuurberg is na De tijd van de vuurbloemen en De zang van de hoornschelp het derde boek van internationaal bestsellerauteur Sarah Lark over de belevenissen van de vrouwen van Rata Station in het Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw. Dit derde en laatste boek over Rata Station is vanaf 25 juni overal verkrijgbaar!

De legende van de vuurburg - 3d

Over De legende van de vuurberg
Nieuw-Zeeland, 1880. Aroha heeft een gelukkige jeugd, tot de dag dat ze betrokken raakt bij een groot treinongeluk. Ze wordt naar haar tante gestuurd, die op Rata Station woont, om daar in alle rust te genezen.
Met hulp van de dromerige Robin en haar temperamentvolle nichtje March hervindt ze langzaam weer haar evenwicht – tot een onverwachte gebeurtenis opnieuw alle vaste grond onder haar voeten wegslaat…

De tijd van vuurbloemen - 3d

De tijd van de vuurbloemen
Het is 1837 en Ida arriveert in Nieuw-Zeeland op zoek naar een nieuw leven. Cat is er opgegroeid en wil haar leven juist ontvluchten…

De zang van de hoornschelp
Nieuw-Zeeland, 1853. Op Rata Station is een nieuwe generatie opgegroeid; Cat en Ida zijn trots op hun dochters Carol en Linda. Hun harde werken heeft de ranch gemaakt tot wat hij is, maar het succes wekt de afgunst van hun buren. Als het noodlot toeslaat, hangt het toekomstige geluk van Carol en Linda aan een zijden draadje. Ze dreigen hun thuis kwijt te raken. Weten ze het tij te keren?

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven