Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Onze nieuwe voorjaarscatalogus is er!

22 november 2021

Het is compleet herfst buiten, maar wij kijken alvast vooruit naar het voorjaar van 2022. We hebben een aantal highlights uit onze nieuwe catalogus voor je op een rijtje gezet!

Een witte banner met het logo van Uitgeverij De Fontein in het midden. Aan de linkerkant staan vier omslagen van jeugdboeken, aan de rechterkant vier romans en thrillers uit de voorjaarscatalogus.

Kinder- en jeugdboeken

Dit jaar starten we met een primeur: Elvin Post, bekend van zijn thrillers voor volwassenen zoals De cursus, schrijft nu een meeslepende jeugdthriller. Geen weg terug is megaspannend en perfect voor fans van Margje Woodrow en Cis Meijer.
Voor kleine Formule 1-liefhebbers hebben we een prachtig debuut van Ineke Upperman die, samen met illustrator Emanuel Wiemans, een prentenboek vol vaart uitbrengt. Weg! is een stoer verhaal over zintuigen, Formule 1 en raceauto’s.
Fan van magische mysteries? Dan zit je goed met De grote vossenjacht van Justyn Edwards. Liz heeft een plaats veroverd in een tv-programma met het huis van een beroemde illusionist als decor. Maar Liz heeft haar eigen doel…
In mei verschijnt een nieuw YA-boek van Kelly Oram, bekend van de serie Cinder & Ella. Het Avery Shaw-experiment is een heerlijke en grappige YA-roman!

Romans en thrillers

2022 begint goed met een ijzingwekkend thrillerdebuut van de Finse Arttu Tuominen: Bloedbroeders. Een geweldige start van een nieuwe thrillerserie in de traditie van het beste werk van Mankell en Indriðason.
We zijn trots dat thrillerauteur Ellen Lina is overgestapt naar De Fontein. De burgerwacht is een filmisch geschreven thriller met veel vaart, gebaseerd op een artikel over de burgerwacht in Gelderland-Zuid.
Tuesday Mooney gaat in het zwart van Kate Racculia is een grappige, charmante en rake roman over vriendschap en durven dromen.
De ultieme feelgoodroman dit voorjaar is Het geheime leven van Albert Entwistle van Matt Cain. Albert is 64 jaar oud en wordt met pensioen gestuurd. Hij beseft dat dit zijn laatste kans is om eerlijk te zijn over wie hij is, en te worden wie hij wil zijn… We ♥ Albert!

Benieuwd welke boeken er nog meer in het voorjaar van 2022 verschijnen?

Laat je ons weten op welke boeken jij niet kunt wachten? Dat kan via Facebook en Instagram, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven