Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuwe boeken in augustus

7 augustus 2018

Augustus wordt een goede maand! Niet alleen wordt het iets minder heet, maar er komen ook hele fijne romans en thrillers aan.

MACKINTOSH_HoopAllereerst, vers van de pers: Valse hoopOpnieuw een verbluffend goed boek van Clare Mackintosh. Haar eerdere boeken Mea culpa en Ik zie jou waren grote bestsellers.

Lees hier meer over het boek en bestel het direct bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

saboteur-3dVoor de liefhebbers van meer historische thrillers verschijnt De saboteur van Andrew Gross. Gross schreef een groot aantal thrillers (waaronder enkele samen met James Patterson) die wereldwijd vertaald zijn. Zijn thriller Alleen hij werd overladen met lof van zowel pers als lezers. Nu verschijnt er weer een razendspannende thriller tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog: De saboteur.

Lees hier meer over het boek en bestel het direct bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

Hou je meer van romans? Ook dan zit je in augustus gebakken. 

Hayes-McCoy-klif-3DHet huis op de klif van Felicity Hayes-McCoy is een roman in de traditie van Maeve Binchy en Erica James. Herkenbaar voor alle ‘sandwich’-vrouwen, die net als Hanna voor én hun (bijna volwassen) kinderen én hun ouder wordende ouders zorgen.

Lees hier meer over het boek en bestel het direct bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

Costeloe-naam-3DAan het einde van de maand verschijnt opnieuw een nieuwe historische roman van Diney Costeloe. Zij wist wereldwijd al honderdduizenden lezersharten te veroveren met haar boek De verloren kinderen. Het meisje zonder naam is al even mooi, misschien nog wel mooier!

Lees hier meer over het boek en bestel het direct bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

Welk boek wil jij graag lezen deze maand?

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven