Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuw: ‘Het huis op de klif’ van Felicity Hayes McCoy

16 augustus 2018

28 augustus verschijnt Het huis op de klif van Felicity Hayes-McCoyHet huis op de klif is een roman in de traditie van Maeve Binchy en Erica James. Herkenbaar voor alle ‘sandwich’-vrouwen, die net als Hanna voor én hun (bijna volwassen) kinderen én hun ouder wordende ouders zorgen.

Het huis op de klif van Felicity Hayes-McCoy

Hanna Casey werkt als bibliothecaresse in het Ierse kustdorp Finfarran – dat wil zeggen, ze rijdt de boekenbus langs de afgelegen boerderijen en huizen hier aan het eind van de wereld. Terwijl haar dochter Jazz de wereld verkent als stewardess en haar moeder Mary steeds eigenaardiger wordt, besluit Hanna dat het tijd wordt om haar eigen leven op de rit te krijgen. Maar als de bibliotheek dreigt te sluiten, wordt Hanna tegen wil en dank de spil van het conflict tussen dorpsbewoners en gemeente.

Felicity Hayes-McCoy is geboren en getogen in Ierland. Ze schrijft al haar hele leven, van scenario’s voor radio en tv tot boeken.

‘Dompel jezelf onder in deze heerlijke feelgoodroman en reis af naar het eind van de wereld.’ – Sunday Independent

Ben je benieuwd geworden en wil je een stukje lezen? Download dan het leesfragment.

Wil je het boek meteen bestellen? Dat kan online bij onze eigen webshop Boekenwereld.com. Natuurlijk kun je het ook bij je plaatselijke boekhandel bestellen.

Download het leesfragment

Zit je in een leesclub? Wist je dat we voor veel van onze boeken ook speciale leesclubvragen beschikbaar hebben? Download hier de vragen voor Het huis op de klif

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven