Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuw! Famous van Amy Jones

20 februari 2020

Op 25 februari verschijnt Famous, het nieuwe boek van Amy Jones. Dit verhaal geeft je een boeiend kijkje in de wereld van de showbizz. Interessante thema’s als de kracht van vriendschap en girlpower zorgen ervoor dat je het boek niet meer weg kan leggen!
voorplat 150dpi Jones Famous

“Verslavend! Amy Jones heeft met Ava en Mags twee boeiende, intrigerende en complexe vrouwen neergezet. Een auteur om in de gaten te houden.”  The globe and mail 

Ava is beroemd door de realityshow over haar familie. Iedereen kent haar naam, niemand neemt de moeite haar écht te leren kennen. En als je opgroeit in een gezin waar alles gedaan wordt voor de camera’s, is het heel gemakkelijk jezelf kwijt te raken.
Mags is de zangeres van een up and coming band. Elke dag opnieuw krijgt ze dezelfde shit over zich heen ‘die er nou eenmaal bij hoort’ als vrouw in de muziekwereld. Maar na een verpletterend verlies richt haar woede zich op het enige waar ze nog controle over heeft – zichzelf.
Twee jonge vrouwen dreigen ten onder te gaan aan de verwachtingen van anderen over hoe ze hun leven moeten leiden. Hun onverwachte vriendschap geeft hen de kans terug te claimen wat ze allang kwijt zijn: de regie over hun eigen leven.

“Dit boek biedt een inkijkje in de entertainmentbusiness, en is tegelijk een gelaagd verhaal over verlies en vriendschap.” – Now Magazine 

Enthousiast geworden? Bestel dan jouw exemplaar voor € 19,99 op boekenwereld of ren naar de boekhandel!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven