Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Fan van Marie Kondo op Netflix? Lees dan dit boek!

23 januari 2019

Iedereen die Netflix heeft zal het programma van de Japanse Marie Kondo niet ontgaan zijn. Of als je geen Netflix hebt, heb je vast wel iemand in de buurt die het over de opruimgoeroe heeft gehad. Tidying up with Marie Kondo is de Netflix-sensatie die veel huishoudens bezig houdt.

Net als iedereen die met haar methode aan de gang gaat, Spark Joy, is Gina uit Honderd stukjes van mij opzoek naar de 100 items die haar het meest dierbaar zijn. In de roman van Lucy Dillon moet Gina verhuizen naar een veel kleiner huis en daarom heel veel spullen wegdoen. Ben jij helemaal in de stemming om spullen weg te gooien en je leven te ordenen? Dan is dit prachtige boek echt perfect om te lezen.

voorplat 150dpi RGB Dillon Honderd stukjes 09-02-2017

‘Bitterzoet en hartverwarmend: dit is het soort boek waardoor je alles uit het leven wil halen.’
Jojo Moyes

Het verhaal:

Gina Bellamy’s leven is een chaos. Daar staat ze dan, na haar scheiding, in een te kleine flat met te veel dozen vol spullen uit haar oude leven. Ze staat voor de keuze: doormodderen of eens en voor altijd uitvinden wie ze écht is. Het is tijd voor drastische maatregelen: al haar bezittingen de deur uit, alleen de honderd meest belangrijke dingen mogen blijven. Maar welke honderd dingen? Elke brief, elk souvenir, elk díng is een herinnering. Gina moet kiezen wat in haar nieuwe leven past en wat ze los wil laten, want alleen dan ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden…

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd. Of ga naar jouw favoriete boekhandel.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven