Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De voorjaarscatalogus is er!

12 november 2020

Sinterklaas en kerst moeten nog komen, maar wij kijken alweer reikhalzend uit naar volgend jaar. Dan verschijnen er namelijk weer veel prachtige, grappige, ontroerende en spannende boeken bij De Fontein. We noemen hieronder een aantal highlights.

Begin februari verschijnt een verrassend thrillerdebuut: Het achtste boek van Alex Pavesi. Dit boek is een ode aan het klassieke misdaadverhaal en een buitengewoon innovatieve thriller! Jullietta Henderson komt met De goede grap van Norman Foreman en zorgt ervoor dat we allemaal willen uitschreeuwen: I ♥ Norman!

Fans van historische romans kunnen dit voorjaar hun hart ophalen met de tweede roman van Ellie Dean, Ver van huis, en De zwemclub van Shelly Bay van Sophie Green.

Vijf kinderen van over de hele wereld worden spionnen bij de Britse geheime dienst: Wereldspionnen zit vol avontuur, humor en grappige dialogen. Voor de fans van Samen hier is er goed nieuws! Oliver Jeffers komt eind maart met Samen gaan bouwen, een verhaal over de grenzeloze liefde van ouders en samen bouwen aan een toekomst. Jennifer Donnelly vertelt het verhaal van Sneeuwwitje zoals niemand haar nog heeft gezien in Vergif. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de gevaarlijkste van het land?

Mix The Silence of the Lambs met Mindhunter en je hebt Ik zie, ik zie… Dit is de spannendste YA-thriller van 2021!

 

Benieuwd welke boeken er nog meer in het voorjaar van 2021 verschijnen? Bekijk dan hier onze catalogus!

Laat je ons weten op welke boeken jij niet kunt wachten? Dat kan via Facebook en Instagram, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven