Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Reis mee naar China in de negentiende-eeuw in deze prachtige historische roman!

2 november 2021

Na zijn bestsellers New York en Parijs is Edward Rutherfurd terug met China. Een prachtige roman die je onderdompelt in het leven in China in de negentiende-eeuw. Meeslepend geschreven en rijk aan details. De prachtige gebonden uitgave (met leeslint!) maakt het een prachtig boek om cadeau te geven of te vragen.

China - Edward Rutherfurd
China - Edward Rutherfurd

China, 1839. Het Westen hongert naar Chinese thee, maar heeft niet genoeg zilver om die te kopen. In plaats daarvan betalen handelaren met gesmokkelde opium, iets wat de Chinese keizer een doorn in het oog is. Zo beginnen de Opiumoorlogen van de negentiende eeuw, die alle mensen in China treffen: rijk en arm, Chinees en westers, mannen en vrouwen.

In deze magistrale roman trekt Rutherfurd je mee in de levens van Britse handelaren, Chinese opiumsmokkelaars, diplomaten en paleisbedienden. Hun levens spelen zich af tegen de achtergrond van de Opiumoorlogen, de Taipingopstand en de Bokseropstand.

China | Edward Rutherfurd | ISBN 9789026155680 | € 29,99 | ook als e-book

Via deze knop bestel en reken je af bij onze webshop Boekenwereld.com. Je kunt China natuurlijk ook bestellen bij jouw favoriete boekhandel.


‘Rutherfurd brengt China op magische wijze tot leven door de ogen van de mensen die het land bevolkten.’

Newsweek

Bekijk hier de boektrailer!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven