Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Boekentips voor Valentijnsdag ♥

5 februari 2019

Je kunt er niet omheen, 14 februari is het Valentijnsdag. Of je nou iets romantisch gaat doen, een anti-Valentijnsdag hebt georganiseerd met vrienden of heerlijk op de bank kruipt met een reep chocolade, volgende week is het zover. We hebben een aantal boeken verzameld die perfect zijn voor Valentijnsdag. Voor het geval je nog een cadeautje zoekt of voor bij die reep chocolade op de bank!

€ 12,50 (15)
Klein Samen - 3d

De schitterende roman Samen van Julie Cohen gaat over échte liefde tot de dood hen scheidt: hun liefde was onvoorwaardelijk, maar hun leven was een leugen…

Haywood-cactus-def-3d

Als je een wat minder zoetsappig maar wél heel warm en grappig liefdesverhaal wil lezen, pak dan De cactus van Sarah Haywood – de prikkelige hoofdpersoon Susan wist al vele lezers voor zich te winnen! En de schitterende uitvoering maakt dit echt een cadeautje, voor jezelf of een ander!

De fijne (en voordelige!) roman Zee van verlangen van bestsellerauteur Jojo Moyes gaat over vier oorlogsbruiden die in 1946, als de oorlog eindelijk voorbij is, van het verre Australië naar hun echtgenoten in Engeland reizen. Dit boek geeft een nieuwe lading aan het spreekwoord dat ‘de reis belangrijker is dan de bestemming’!

€ 12,50 (15)

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.