Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

75 jaar vrijheid: onze aanraders!

7 april 2020

75 jaar vrijheid

Wij vieren 75 jaar vrijheid met bijzondere boeken, gebaseerd op historische feiten. 
Indrukwekkende verhalen over uitzonderlijke mensen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. 


3d cover Vrijheid - Imogen Kealey

Vrijheid is een op historische feiten gebaseerde roman, die het levensverhaal van Nancy Wake vertelt, een van de grootste verzetshelden uit de geschiedenis.

Deze razendspannende pageturner boeit van begin tot eind. Imogen Kealey heeft dit verhaal gebaseerd op het leven van de echte Nancy Wake, de vrouw die de Duitse bezetter jarenlang in een kat-en-muisspelletje verwikkeld hield.

‘Nancy Wake is larger than life. Haar gedrevenheid, rechtvaardigheidsgevoel en bovenal haar moed maken dat ze een geweldig personage is om te vertolken. Het werd tijd dat haar verhaal werd verteld.’ Anne Hathaway (vertolkt Nancy Wake in de verfilming van Vrijheid).

 

 


 

3D cover Vrije woorden - E.R. Ramzipoor

Vrije woorden is een indringende en onvergetelijke roman over de heldendaad van een Brusselse verzetsgroep. Gebaseerd op historische feiten.

Vrije woorden van E.R. Ramzipoor is net zo’n pageturner als Alleen hij van Andrew Gross; net zo atmosferisch als De boekendief van Markus Zusak en een ontluisterend portret van een oorlogsdaad zoals Ik ontsnapte uit Auschwitz van Vrba.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven