Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

6 tips om onderweg meer te lezen!

25 augustus 2020

Tips om meer te lezen

We gaan voorzichtig weer af en toe met de trein, bus of ander openbaar vervoer, en zitten misschien weer wat meer in de auto. Hoe kun je er nou het beste voor zorgen dat je niet achterblijft met lezen tijdens deze ritjes? We hebben tips!

  1. Zorg dat er altijd een boek in je tas zit
  2. Ga op zoek naar een boekenlegger die blijft zitten in je boek: magneet of elastiek of iets anders handigs. Niks is zo ergerlijk als een boek waar de boekenlegger uit gevallen is. Dan ben je eerst de halve reis bezig met zoeken waar je ook alweer gebleven was
  3. Probeer in de trein zo vaak mogelijk in een stiltecoupé te gaan zitten. Rustige omgeving = meer focus om te lezen
  4. Lukt het niet om een rustige plek te vinden en kun je je niet concentreren? Maak dan een fijne afspeellijst waar je bij kunt lezen
  5. Geen zin om elke keer een boek mee te sjouwen? Probeer eens een e-book! Wist je dat e-books heel goed te lezen zijn op je telefoon (die heb je vaak toch al bij de hand) of met een e-reader natuurlijk.
  6. Luisterboeken zijn ook echt ideaal voor onderweg. Niet alleen in het openbaar vervoer, maar ook als je in de auto of op de fiets zit. Koptelefoon op en lezen (luisteren) maar!

Welk boek lees jij onderweg? Laat het ons weten via Instagram of Facebook of tag ons in jouw foto!

 

Wil je iets lezen of luisteren onderweg wat niet teveel tijd kost? Kies dan een Baantjer-boek! Bijvoorbeeld de nieuwste: De Cock en de schaduw van de dood. Verkrijgbaar als papieren boek, e-book en luisterboek.

In De Cock en de schaduw van de dood, geschreven door Peter Römer, worden de Amsterdamse rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat en zijn collega Vledder, geconfronteerd met geweld tegen hulpverleners.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven