Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

5 romans die je deze winter echt nog wilt lezen

27 januari 2020

We zitten nog steeds middenin de winter. Het is koud (of nou ja dat valt nog wel mee), vroeg donker en er valt veel regen, we moeten warme truien aan en kunnen nog makkelijk kaarsen aanzetten voor de gezelligheid. Daarbij past volgens ons altijd een fijn boek om ’s avonds mee op de bank te zitten of mee in bed te liggen. We hebben 5 romans verzameld die je echt nog deze winter wilt lezen!

Kirsty Manning - Een ketting van jade

1. Een ketting van jade van Kirsty Manning

Een ketting van jade is een verhaal met een mooi gelaagd plot, vol levensechte personages en een allesomvattende liefde. Als je houdt van de boeken van Lucinda Riley, Sarah Lark en de historische romans van Jojo Moyes, dan is dit echt een boek voor jou!

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


2. De sterrengever van Jojo Moyes

De sterrengever

Het verhaal speelt zich af in Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om te paard afgelegen huizen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden. Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. Onder leiding van de vrijgevochten Marge vormen vijf vrouwen al snel een hechte groep, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld als een deel van het dorp én de wet zich tegen hen keren…

Bestel jouw exemplaar voor € 20,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


3. De geheimen van het winterhuis van Sarah Lark

De geheimen van het winterhuis

Een meeslepende roman over drie vrouwen, in drie verschillende tijden en drie verschillende landen, die op zoek gaan naar de betekenis van familie. De geheimen van het winterhuis is een hartverwarmende en prachtig geschreven roman, ideaal voor de koude winteravonden!

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


4. Louis & Louise van Julie Cohen

Op 8 september 1978 wordt een baby geboren – en vanaf dat punt splitst het verhaal zich in tweeën.
Louis en Louise zijn dezelfde persoon in twee verschillende levens. Het enige verschil is de laatste letter van hun naam. Ze hebben dezelfde beste vrienden, hetzelfde rode haar, dezelfde droom om ooit schrijver te worden. Ze maken dezelfde verschrikkelijke nacht mee, en moeten leven met de gevolgen, Louis als man en Louise als vrouw.

Bestel jouw exemplaar voor € 19,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


5. De verloren vader van Diney Costeloe

3D_Costeloe_Vader

1921. In een Engels dorpje worden acht bomen geplant als monument voor acht soldaten die nooit terugkwamen uit de oorlog. Op een dag blijkt er een negende naast te staan. Wie is de ‘onbekende soldaat’ aan wie de boom is opgedragen?

2001. Het monument dreigt te worden gekapt voor een nieuwe wijk. Journaliste Rachel Elliott raakt gegrepen door het verhaal achter de negende boom, en ze spant zich in om het mysterie op te lossen. Maar ze had nooit kunnen bedenken hoe persoonlijk dit verhaal zou blijken te zijn…

Bestel jouw exemplaar voor € 19,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven