Samen gaan bouwen – Oliver Jeffers

3D Samen gaan bouwen


‘Ik bouw jouw toekomst en jij die van mij’

Na het overweldigende succes van Samen hier, het boek dat Oliver Jeffers voor zijn zoon schreef, is er nu Samen gaan bouwen, een boek voor zijn dochter.
Jeffers, ook bekend van De krijtjes staken!, schrijft opnieuw een hartverwarmend prentenboek met prachtige illustraties. Een ideaal kraamcadeau!

Een vader en zijn dochter bouwen hun leven samen. Met speciale materialen maken ze herinneringen om te koesteren en een huis om zich in thuis te voelen. Ze houden elkaar met liefde warm.

Ik bouw jouw toekomst en jij die van mij. Een verhaal over de grenzeloze liefde van ouders, oneindige kansen die het leven biedt en alles wat we nodig hebben om samen te gaan bouwen aan een toekomst.

Vanaf nu overal verkrijgbaar!


Samen gaan bouwen | Oliver Jeffers | ISBN: 9789026154799 | € 14,99
Bestel via onze eigen webshop Boekenwereld.com via bovenstaande knop of bij je eigen boekhandel!


‘Als ‘Samen hier’ uitlegt hoe de wereld in elkaar steekt, dan legt ‘Samen gaan bouwen’ uit hoe we samen het verschil kunnen maken’

– Oliver Jeffers


samen gaan bouwen auteur Oliver Jeffers

Over Oliver Jeffers

Oliver Jeffers is een van de grootste kunstenaars van deze tijd! Hij is onder meer de illustrator van de Krijtjes-serie, waar al 25.000 boeken van verkocht zijn in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast schreef hij ook Samen hier, waarvan binnen een jaar wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren werden verkocht. Uit Jeffers’ werk spreken optimisme, aandacht voor de mens en respect voor de wereld waarin we leven.

Volg Oliver Jeffers op InstagramFacebookTwitter of bekijk zijn website.Lees ook de andere boeken van Oliver Jeffers

Samen hier van Oliver Jeffers Here we are