Lees de hele serie over inspecteur Roy Grace!

Peter James schreef een verslavende en intrigerende serie met in de hoofdrol Roy Grace, rechercheur in Brighton. Roy Grace is een ervaren politieman die er soms onorthodoxe methoden op na houdt. Naast de misdaden in Brighton waar hij zijn handen aan vol heeft, volgen we hem in zijn persoonlijke leven waarin hij meer dan eens met onverwachte gebeurtenissen te maken heeft…

Er zijn in het Nederlands nu 13 boeken uit de serie verschenen als paperback en als e-book. Bekijk ze hieronder allemaal!


Voorplat Roy Grace 1 - Doodsimpel

Roy Grace #1 – Doodsimpel

Op zijn vrijgezellenavond wordt Michael door zijn vrienden voor de grap levend begraven. De vrienden krijgen echter een fataal auto-ongeluk. Niemand weet waar Michael is… Een zaak voor Roy Grace.

Voorplat Roy Grace 2 - De dood voor ogen

Roy Grace #2 – De dood voor ogen

Tom Bryce vindt een cd waarop te zien is hoe een vrouw wordt vermoord. Niet lang daarna wordt hij bedreigd…

Voorplat Roy Grace 3 - Op dood spoor

Roy Grace #3 – Op dood spoor

Brian Bishop’s vrouw is vermoord. Roy Grace graaft diep in het leven van het gerespecteerde echtpaar en komt tot de conclusie dat alles geheel anders is dan op het eerste gezicht lijkt.

Voorplat Roy Grace 4 - Op sterven na dood

Roy Grace #4 – Op sterven na dood

Op 11 september 2001, ruikt Ronnie Wilson de kans van zijn leven: de chaos van New York geeftt hem een alibi om zijn mislukte leven in Brighton voor eeuwig achter zich te laten en opnieuw te beginnen.


Voorplat Roy Grace 5 - Ten dode opgeschreven

Roy Grace #5 – Ten dode opgeschreven

Als een tiener uit het water voor de kust van Sussex wordt gedregd, blijken er enkele organen uit het lichaam te zijn verdwenen. Spoedig erna spoelen er nog twee doden aan.

Voorplat Roy Grace 6 - Doodskus

Roy Grace #6 – Doodskus

Een nieuwe reeks misdaden lijkt verband te houden met een serie onopgeloste zaken van 20 jaar geleden. Is de dader weer actief, of is het een imitator?

Voorplat Roy Grace 7 - Dodemansrit

Roy Grace #7 – Dodemansrit

Carly is betrokken bij een verkeersongeval waarbij iemand overleed. Het slachtoffer is familie van een maffiabaas. Ze is haar leven niet meer zeker…

Voorplat Roy Grace 8 - Schijndood

Roy Grace #8 – Schijndood

Een stalker heeft het gemunt op rockster Gaia, die voor een aantal dagen in Brighton is. Inspecteur Roy Grace is gewaarschuwd dat de stalker wellicht nu in Brighton is, wachtend, wachtend en plannend…


Voorplat Roy Grace 9 - Doodsklok

Roy Grace #9 – Doodsklok

Bij een roofoverval op een landhuis in Brighton komt de hoogbejaarde bewoonster om het leven. De familie zet alles op alles om het antieke horloge dat ontvreemd is terug te krijgen.

Voorplat Roy Grace 10 - Als de dood

Roy Grace #10 – Als de dood

Red ontmoet Bryce via een datingsite. De aanvankelijke liefde slaat om in terreur. Bryce is vast besloten alles en iedereen waar Red van houdt te vernietigen.

Voorplat Roy Grace 11 - Tot in de dood

Roy Grace #11 – Tot in de dood

Wordt Brighton geconfronteerd met de eerste seriemoordenaar in jaren?

Voorplat Roy Grace 12 - Dodelijke affaire

Roy Grace #12 – Dodelijke affaire

Een rijke man trouwen is makkelijk, van hem af komen is lastiger, daarvoor zijn bepaalde vaardigheden vereist, maar oefening baart kunst. Roy Grace wil een zwarte weduwe ontmaskeren.

Voorplat Roy Grace 13 - Doodsangst

Roy Grace #13 – Doodsangst

Lorna Belling wordt dood aangetroffen. De lijst verdachten lang is. Is het haar man, tegen wie Lorna onlangs aangifte deed wegens mishandeling? Of haar minnaar, ook een man met gewelddadige trekjes?


Welk boek in de Roy Grace-serie wil jij nog lezen? Laat het ons weten! Dat kan via Facebook en Instagram.