Romans & Spanning

Jilliane Hoffman werkte als officier van justitie in Miami, waar ze vooral werkte aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Haar thrillers, waaronder Vergelding, De snijkamer en De kleine getuige, zijn regelrechte bestsellers.


Boeken

 • ISBN 9789026146992
  Jilliane Hoffman schrijft thrillers die zich kunnen meten met het beste werk van Karin Slaughter, Gillian Flynn en Patricia Cornwel. ‘De kleine getuige’ is opnieuw een ijzersterke thriller na eerdere hits als ‘Vergelding’ en ‘De snijkamer’.

  Wanneer Faith met haar vierjarige dochtertje...
 • ISBN 9789026144455
  Jilliane Hoffman schrijft thrillers die zich kunnen meten met het beste werk van Karin Slaughter, Gillian Flynn en Patricia Cornwel. ‘Insomnia’ is opnieuw een ijzersterke thriller na eerdere hits als ‘Vergelding’, 'De kleine getuige' en ‘De snijkamer’.

  Na de vondst van het mobieltje...
 • Wat er voorafging aan Insomnia

  ISBN 9789026147128
  'Nummer 9' van Jilliane Hoffman is een kort verhaal dat voorafgaat aan het boek 'Insomnia'. Het verhaal is tevens los te lezen.

  Jilliane Hoffman schrijft thrillers die zich kunnen meten met het beste werk van Karin Slaughter, Gillian Flynn en Patricia Cornwel.

  ‘Geraffineerd bouwt Hoffman...
 • ISBN 9789026144646
  De snijkamer is opnieuw een ijzingwekkende thriller van Jilliane Hoffman, waarin voor de derde keer C.J. Townsend een rol speelt.

  Het lichaam van een verdwenen studente wordt gevonden in een vuilcontainer. Een afschuwelijk einde voor een jonge vrouw, maar dat is nog niets vergeleken...
 • ISBN 9789026139307
  Jilliane Hoffman schrijft thrillers die zich kunnen meten met het beste werk van Karin Slaughter, Gillian Flynn en Patricia Cornwel. De kleine getuige is opnieuw een ijzersterke thriller na eerdere hits als Vergelding en De snijkamer.

  Wanneer Faith met haar vierjarige...