Geef iedereen een boek cadeau! 🎁

Ben je op zoek naar een leuk boek als sinterklaas- of kerstcadeau? Of zoek je inspiratie voor je eigen verlanglijstje? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben boeken voor iedereen. Of je nou op zoek bent naar een mooi prentenboek, een kinderboek vol avontuur, een spannende thriller of een heerlijke roman. Bij ons ben je in één keer klaar!

Klik hieronder op een van de categorieën en je gaat automatisch naar de juiste plek op de pagina.

Als je op deze pagina op een boek klikt, kom je voor meer informatie over de inhoud en direct bestellen terecht in onze eigen webshop Boekenwereld. Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis!
Winkel slim, koop op tijd.


Prentenboeken

samen gaan bouwen

Samen gaan bouwen – Oliver Jeffers
Een vader en zijn dochter bouwen hun leven samen. Met speciale materialen maken ze herinneringen om te koesteren en een huis om zich in thuis te voelen. Ze houden elkaar met liefde warm.

kerst met de krijtjes

Kerst met de krijtjes – Oliver Jeffers
Iedereen, zelfs een krijtje, weet dat cadeautjes géven leuker is dan ze kríjgen. In dit bijzondere boek vieren Teun, de krijtjes en hun families kerst. Ze sturen echte brieven en kaarten (die je uit hun envelop kunt halen) en delen ook cadeautjes uit. Met zes enveloppen vol kaartjes, spelletjes, uitklappagina’s, een poster en meer!

het grote bedtijdgedoe

Het grote bedtijdgedoe – Sophie Schoenwald
Een nieuw deel in de grappige dierentuinserie voor peuters en kleuters.
Het is bedtijd in de dierentuin. Maar net als egel Egbert gaat slapen hoort hij een geluid. Gapend loopt hij naar buiten en vanaf dat moment is hij druk in de weer om alle dieren naar bed te krijgen.


Kinderboeken (9+)

guinness world records 2022

Guinness World Records 2022
Deze editie bevat meer dan duizenden records en fantastische foto’s rond het thema ‘Bescherm onze aarde’. Klimaatverandering, recycling, alternatieve energiebronnen en natuurbescherming komen aan bod.

boekenmaffia

Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de boekenmaffia – Jozua Douglas
Er is een misdaad gepleegd in de bibliotheek. De politie verdenkt bibliothecaris Sjaak Schreef, maar heeft niet genoeg bewijs om hem te arresteren. Meneer De Bruin denkt dat Sjaak onschuldig is. Hij wil dat samen met zijn zoon bewijzen, maar Lev heeft daar helemaal geen zin in…

oh la la mila

Oh la la Mila – Niki Smit
Oh la la Mila is het spetterende begin van de nieuwe serie van Niki Smit, bestsellerauteur van de populaire 100%-serie. Mila woont in Parijs en is smoorverliefd op haar vriendje, de zanger van een populaire band. Maar als hij meedoet aan de datingshow The bachelor Junior, valt Mila’s zomer in duigen. Of niet?

de magische tafel

De magiche tafel – Victor Piñeiro
Op een dag koopt de vader van Bradi en Javi een antieke tafel, die een brommend geluid maakt… Op school krijgt Bradi een vreemde opdracht: ‘Schrijf een opstel over een diner met drie gasten uit de wereldgeschiedenis!’ Maar wanneer Bradi zijn gastenlijst samenstelt, begint de tafel oorverdovend te brommen…


Jeugdthrillers (13+)

kansloos

Kansloos – Mel Wallis de Vries
Kansloos is een superspannende jeugdthriller van Mel Wallis de Vries, de meest bekroonde jeugdthrillerschrijfster van Nederland! Zes jongeren krijgen in hun vakantiehuis een bericht. De anonieme afzender waarschuwt dat ze binnen moeten blijven om te overleven. Ga nooit naar buiten, vertel altijd de waarheid en zorg dat je in leven blijft...

smash

Smash – Margje Woodrow
Luna gaat met haar vrienden naar een populaire jongerencamping op Terschelling. Op de avond voor vertrek zoeken ze via Zoom contact met een medium. De stemming verkilt als ze een akelige waarschuwing krijgen: ‘Blijf thuis! Een van jullie heeft dodelijk karma…’ Moeten ze dit serieus nemen? Wie kan het zijn? Durven ze nog wel te gaan? Zijn ze met en voor elkaar wel veilig?

blackmail

Blackmail- Cis Meijer
Roddelkoningin Jade maakt podcasts met smeuïg nieuws over de leerlingen en docenten op haar school. Op een avond komt ze om door een tragisch ongeval.
Als haar vriendin Tess twee maanden later een onafgemaakte podcast van Jade vindt, schrikt ze van een emotionele onthulling. Was de dood van Tess eigenlijk wel een ongeluk?

de insiders

De insiders – Jessica Goodman
Jill en haar vrienden toe zijn de Players, een eliteclub op hun prestigieuze school.
Maar niet alles is wat het lijkt. Drie jaar geleden is Jills beste vriendin Shaila vermoord; Shaila’s vriend Graham bekende. Nu krijgt Jill plotseling berichtjes waar in staat dat Graham onschuldig is. Zet ze haar droomtoekomst op het spel om de waarheid te achterhalen?


Young Adult

majesteit

Majesteit Katherine McGee
Majesteit is het tweede deel in de verslavende serie American Royals: The Crown meets Gossip Girl in dit sprankelende en meeslepende verhaal. Macht, intriges en geheime liefde: welkom in het Amerikaanse koningshuis!

wij leugenaars

Wij leugenaars E. Lockhart
Bekend van TikTok! Wij zijn Sinclairs. Niemand komt iets tekort. Niemand heeft het ooit mis. We wonen – in de zomer tenminste – op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts. Misschien is dat alles wat je hoeft te weten. Behalve dat sommigen van ons leugenaars zijn. Lees dit boek. En als iemand je vraagt hoe het eindigt, lieg.

vergif

Vergif – Jennifer Donnelly
Vergif is een weergaloze hervertelling van Sneeuwwitje. Bestsellerauteur Jennifer Donnelly geeft een nieuwe draai aan het beroemde sprookje in dit fantasyverhaal met een flinke dosis female empowerment.

lang en gelukkig

Lang en gelukkig? – Kelly Oram
Lang en gelukkig? van Kelly Oram is het vervolg op Cinder & Ella, dat in Nederland en Vlaanderen lovend werd ontvangen. Een heerlijk en meeslepend verhaal voor iedereen van 13 jaar en ouder.


Romans

Sarah Lark - Alle sterren aan de hemel

Alle sterren aan de hemel – Sarah Lark
Een nieuwe meeslepende roman van bestsellerauteur Sarah Lark. Perfect voor alle fans van Lucinda Riley en Corina Bomann.

Terwijl de Eerste Wereldoorlog zijn schaduw over Europa werpt, emigreren Mia en Julius naar Nieuw-Zeeland, op zoek naar een nieuwe toekomst. Maar de oorlog vindt hen ook daar…

Beth O'Leary - De roadtrip

De roadtrip – Beth O’Leary
Een warm, romantisch verhaal die je met een constante glimlach op je gezicht leest.

Addie en Dylan hebben elkaar vermeden sinds hun relatie stukliep. Nu moeten ze ongepland 600 kilometer lang een auto delen. Wat er ook gebeurt, deze roadtrip zal niemand ooit vergeten…

China - Edward Rutherfurd

China – Edward Rutherfurd
Een prachtige roman die je onderdompelt in het leven in China in de negentiende eeuw.

China, 1839. Het Westen hongert naar Chinese thee, maar heeft niet genoeg zilver om die te kopen. In plaats daarvan betalen handelaren met gesmokkelde opium, iets wat de Chinese keizer een doorn in het oog is. Het begin van de Opiumoorlogen van de negentiende eeuw, die alle mensen in China, van rijk tot arm, Chinees en westers, mannen en vrouwen, treffen.

Geef nooit op - Ellie Dean

Geef nooit op – Ellie Dean
Na Een nieuw begin en Ver van huis kun je nu verder lezen in de serie Een veilige haven

Geef nooit op neemt je weer mee naar het Engelse kustdorpje Cliffehaven. Lees het verhaal van de 17-jarige Rita, die tegenslag na tegenslag meemaakt wanneer haar vader naar het front wordt gestuurd…Thrillers

Op de vlucht - Karen Rose

Op de vlucht – Karen Rose
Zinderende romantiek en ijzersterke spanning in deze nieuwe thriller van de Queen of Romantic Suspense.

Daisy Dawson wordt op brute wijze belaagd. Een zaak voor FBI-agent Gideon Reynolds. Het onderzoek brengt hem dichter bij een verleden dat hij begraven dacht te hebben dan hem lief is…

Ik volg jou - Peter James

Ik volg jou – Peter James
Deze superspannende thriller bezorgt je om beurten kippenvel en angstzweet!

Wanneer Dokter Marcus Valentine een vrouw ziet hardlopen ontwikkelt hij een obsessie voor haar. Hij móet en zal haar dicht in de buurt hebben en om dat te bereiken gaat hij ver, héél ver…

Een teken van leven - R.J. Ellory

Een teken van leven – R.J. Ellory
Een thriller over spionage, intriges en over hoe goed je je vrienden eigenlijk kent.

Oorlogsfotograaf Stroud rouwde jarenlang om zijn collega Raphael die omkwam bij een explosie. Nu schijnt Raphael gezien te zijn in Istanbul. Stroud gaat op zoek en raakt verstrikt in een spionagespel.

Gegijzeld - Clare Mackintosh

Gegijzeld – Clare Mackintosh
Het lot van honderden mensen ligt in jou handen…

Wanneer een vlucht van Londen naar Sydney wordt gekaapt, staat stewardess Mina onder druk. Als ze doet wat de kapers willen, blijft haar dochter in leven, zo niet dan laten ze het vliegtuig crashen…


Cosy crime

Baantjer 89 - De Cock en de eenzame dood - Peter Römer

Baantjer 89 – De Cock en de eenzame dood – Peter Römer
Een Baantjer-boek is altijd een goed cadeau! Deel 89 is nostalgisch, spannend en verrassend actueel.

De Cock wordt naar de Lindengracht geroepen. Hennie, de vrouw van de aardappelkraam, is in haar bed gesmoord met een kussen. Een moord in zakelijke sfeer of is de dader in de familie aan te wijzen?

Miss Merkel en een onverwachte wending - David Safier

Miss Merkel en een onverwachte wending – David Safier
Vergeet Miss Marple, vergeet Sherlock… Hier is Miss Merkel!

Angela Merkel is met pensioen woont met man en mopshond op het platteland. Daar ontpopt ze zich tot detective wanneer de plaatselijke baron dood wordt aangetroffen. Een nieuwe carrière is gestart!

Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen - Mario Giordano

Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen – Mario Giordano
Deze heerlijke cosy crime-serie speelt zich af op het zonnige Sicilië.

Deel 1 in de serie over de eigenzinnige tante Poldi die op Sicilië woont. Als haar tuinman spoorloos verdwijnt, start Poldi een onderzoek. Op haar pad komt ze de knappe rechercheur Montana tegen…

Tante Poldi en de hemelse vruchten - Mario Giordano

Tante Poldi en de hemelse vruchten – Mario Giordano
Lees verder in deze verrukkelijke serie!

Deel 2 in de serie over de eigenzinnige Tante Poldi die op Sicilië woont. Poldi valt als een blok voor een knappe wijnboer, maar helaas wordt er een lijk gevonden in zijn wijngaard…