Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Winnaar National Book Award verschijnt deze zomer

14 juni 2018

vvdb

Op 26 juni verscheen bij De Fontein Ver van de boom van Robin Benway. En echt, wow! Ver van de boom is een prachtige youngadultroman over familie, adoptie en de vraag: wat bepaalt wie je bent?

Wanneer de geadopteerde Grace op zoek gaat naar haar biologische moeder, ontdekt ze dat ze nog een zus en een broer heeft. Alle drie worstelen ze met vragen als: Wat betekent familie eigenlijk? En hoe definieer je jezelf zonder familie?

Benieuwd? Lees alvast de eerste twee hoofdstukken! 

In Amerika won Ver van de boom de National Book Award in de categorie Young People’s Literature. De reacties van de pers zijn ook fantastisch:

  • ‘Een briljant staaltje inlevingsvermogen’ – The New York Times Book Review
  • ‘Deze warme, grappige, ontroerende en meeslepende roman over wat familie eigenlijk is, klopt van de eerste tot de laatste pagina.’ – Kirkus Reviews, starred review
  • ‘Hartverwarmend én hartverscheurend. Robin Benway duikt in de ziel van de hoofdpersonen die worstelen met het gevoel niet volwaardig en in de steek gelaten te zijn.’– Publishers Weekly, starred review

Volg ons!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom fijne YA-boeken? Houd dan onze website, Facebook-pagina en Instagram in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer?

Heb je zin om meer cross-overs te lezen? Probeer de boeken van Julie Buxbaum. Lees hier over haar ontroerende roman Het ongelukproject.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven