Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Wild: de nieuwe thriller van Mel Wallis de Vries!

30 oktober 2018

VRIES_Wild_3D

Het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries ligt in de (web)winkel. Wild gaat over zes jongeren die een eindexamenreis naar Spanje maken. Al snel verandert hun droomreis in een nachtmerrie. Lees het boek en vraag je één ding af als je het uit hebt: hoe ver zou jij gaan?

Bekijk de boektrailer.

Covermodelwedstrijd
Het covermodel van Wild is Rosa Moesker. Elk jaar gaat Mel samen met modellenbureau Echtemensen.com op zoek naar een nieuw covermodel. Ook dit jaar kun je je weer inschrijven via melwallisdevries.nl. De winnares wint naast de covershoot voor Mels volgende boek een rol in de boektrailer en een inschrijving bij modellenbureau Echtemensen.com.

schuld_musical

Mel Wallis de Vries in het theater en op het doek!
Na het succes van de musicals Vals en Shock, is ook Mels boek Schuld sinds oktober in het theater te zien. De productie met o.a. Ridder van Kooten tourt nog tot en met februari door heel Nederland. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar via schuldthrillermusical.nl.

Eind januari is het dan eindelijk zover: dan vindt de première plaats van de verfilming van Mels eerste boek Vals. De cast bestaat onder andere uit Holly Brood en Abby Hoes. Benieuwd? Bekijk de spannende trailer.

Meer lezen?
Meer spannende thrillers lezen? Op onze Politie niet betreden-pagina vind je meer boekentips!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven