Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Vijf stoere vrouwen in de hoofdrol

7 april 2020

Isabelle uit Stiefzus gaat met de knappe prins trouwen. Niet omdat het ware liefde is, maar omdat zij haar mooie stiefzus te slim af was. Een niet-zoetsappig sprookje dus, een verhaal over een stoere meid die vecht voor wat ze waard is. En dat geldt niet alleen voor Isabelle, want ook in deze vier andere boeken weten meiden precies wat ze willen!



Ella uit De Royals
De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes –ze werkt als stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen. Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van vijf onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?



De meiden uit Trinkets
Elodie, Tabitha en Maureen krijgen een kick van stelen. Wanneer deze totaal verschillende meiden elkaar tegenkomen bij een verplichte bijeenkomst van Anonieme Winkeldieven, ontstaat er een wonderlijke vriendschap.
Maureen is de bad girl van het trio, Elodie de buitenstaander en Tabitha heeft alles: geld, looks, populaire vrienden én een uitpuilende kledingkast. Wat drijft hen? En hoe overleven ze die irritante bijeenkomsten en hun middelbare school?



Susan uit Giant Days
Susan, Esther en Daisy gaan sturen en worden elkaars huisgenoten. Zoals iedere nieuwe student merkt, is het even wennen als je op kamers gaat, maar Susan redt zich prima. Vindt ze. Dat is het leven: doen alsof je volwassen bent, je eigen crappy beslissingen nemen en er wat van proberen te maken. Met je vrienden. En met humor.



Hoshiko uit Showstopper
Hoshiko is de sterattractie van het gevaarlijkste circus van Engeland, waar kinderen van immigranten moeten optreden met gevaar voor eigen leven. De heersende, autochtone elite is dol op de show. Hoe gruwelijker, hoe beter. Durft ze te ontsnappen uit deze gruwelijke wereld en lukt het haar om alles achter zich te laten?

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven