Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Stem op ‘Geen weg terug’ en ‘Game on’ voor de Prijs van de Jonge Jury!

10 januari 2023

In december 2022 werden de elf leestips van de Jonge Jury bekendgemaakt! Het Jonge Jury Boekgenootschap, bestaande uit tien leden tussen de 12 en 16 jaar, hebben uit alle boeken van de groslijst tien titels geselecteerd. De elfde titel komt voort uit de Wildcard Wedstrijd.


Ook van De Fontein zijn er twee titels geselecteerd: Geen weg terug van Elvin Post en Game on van Cis Meijer. Daarmee maken ze grote kans op de Prijs van de Jonge Jury die in juni wordt uitgereikt.
Vanaf januari tot en met mei kan er door iedereen gestemd worden! Je kunt ook stemmen op de andere titels van de groslijst.

Over Geen weg terug

Wanneer Eva en haar vriendinnen Anna, Fleur en Kim midden in de nacht na een schoolfeest naar huis fietsen, stuiten ze op een auto die met geopende portieren op de weg staat. Ernaast liggen twee mannen in een grote plas bloed. Als Eva de politie wil bellen, ziet Fleur een tas met geld in de auto. Hoewel Eva en Anna er geen goed gevoel bij hebben, neemt Fleur de tas mee. Maar dan blijkt dat een van de mannen nog leeft. Hij hoort bij een groep zware criminelen…

Over Game on

Hoe ver ga jij voor je vrienden? No fear. No limits. No excuses…
Vijf vrienden krijgen een mysterieuze uitnodiging om deel te nemen aan een populair YouTube-spel: de nieuwsgierige Noor, de ambitieuze Sky, de knappe Eline, gezelligheidsdier Daan en de sportieve Jordi. De finale zal plaatsvinden in een afgelegen landhuis. Game on! Maar de uitnodiging blijkt de start van een gruwelijk spel. Wanneer Sky spoorloos verdwijnt, móéten de andere vier alles op alles zetten om hun vriendin te redden. Hoever zijn ze bereid te gaan voor haar? Wie heeft het op hen gemunt, en waarom?

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven