Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Spoiler! Deze boeken verschijnen in de zomer

27 januari 2022

Het jaar is net begonnen, maar wij zijn al weer druk met de boeken voor komende zomer! Ben jij ook zo nieuwsgierig welke boeken er dan verschijnen? Wij verklappen er alvast er een aantal!

Een nieuw deel in de Wereldspionnen-serie!

Heb je ook zo genoten van de eerste twee delen van de spannende serie Wereldspionnen? Op 5 juli verschijnt een nieuw deel: De verboden stad.

Een concert van de grootste boyband-sensatie ter wereld, schaakkampioenschappen in Moskou en een reisje naar Peking. Het klinkt als vakantie, maar een gedurfde inbraak, een uiterst gevaarlijke undercovermissie en een wanhopige zoek- en reddingsoperatie zijn alles behalve relaxed. De wereldspionnen krijgen het voor hun kiezen in hun moeilijkste missie tot nu toe: voorkomen dat een Noord-Koreaanse kernfysicus overloopt naar het criminele Umbra.


De TikTok-hit Wij leugenaars krijgt een prequel!

Een van de boeken waar wij allemaal enorm naar uitkijken: Zee van leugenaars!
Zee van leugenaars speelt zich af in de tijd dat de moeders uit Wij leugenaars zelf tieners zijn en hun vakantie met vrienden op het privé-eiland van de familie Sinclair doorbrengen. Het had een zorgeloze zomer moeten worden vol plezier, liefde en lol, maar een tragedie verandert alles. Wie bezwijkt er onder de druk en wie houdt zich aan de ongeschreven regel van de Sinclairs: geheimen blijven binnen de familie, koste wat kost?

Zee van leugenaars zal op 27 september verschijnenLees verder over rechercheur Elma in deze sterke Scandi-thriller!

In december verscheen de eerste thriller over de IJslandse rechercheur Elma, Vanuit het duister. Deze zomer kun je gelukkig gelijk verder lezen in IJskoude leugens!

Als een depressieve alleenstaande moeder verdwijnt, lijkt het zelfmoord, maar zodra haar lichaam wordt gevonden, staat de IJslandse rechercheur Elma voor een verbijsterend, huiveringwekkend onderzoek.

IJskoude leugens zal op 23 augustus verschijnen.


Deze zomer verschijnt er een nieuwe meeslepende roman van bestsellerauteur Sarah Lark!

Yes! Deze zomer verschijnt de start van een nieuwe serie van Sarah Lark: Het nieuwe land. Wij kunnen niet wachten tot Grote dromen verschijnt op 12 juli!

België, 1912. Vrouwen mogen niet studeren voor dierenarts, maar dat is het enige dat Nellie ooit gewild heeft. Daarom sluiten zij en haar jeugdvriend Philipp De Groot, die de dierenartspraktijk van haar vader zal overnemen, een verstandshuwelijk: Nellie kan zo aan de slag als ‘assistent’, en Philipp kan zich wijden aan zijn echte liefde: muziek. Wanneer Philipp na de oorlog de kans krijgt van muziek zijn beroep te maken, verdwijnt hij plotseling uit Nellies leven. Met haar collega Maria reist Nellie dan naar Duitsland, om een dierenartspraktijk op te zetten in Berlijn. Maar het verleden en de liefde halen haar snel in…

Kun je niet wachten? Bekijk dan snel of je alle boeken van Sarah Lark al gelezen hebt!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven