Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

NIEUW: ‘Vlucht’, een bloedstollende jeugdthriller van Mel Wallis de Vries

26 oktober 2020

Wij zijn blij, want vanaf 27 oktober ligt het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries in de winkel! Vlucht is een megaspannende jeugdthriller over groepsdruk, waarin de personages voor een gruwelijke keuze worden gesteld. Wat zou jij doen?

In een vervallen gebouw komen drie meisjes bij bewustzijn. Alle drie zijn ze opgesloten in een eigen kamer. In een nis in de muur staat een iPad waarop ze elkaar kunnen zien. De opdracht is simpel maar gruwelijk: één van hen mag het huis niet levend verlaten. En ze moeten zelf kiezen wie dat is…

Razend benieuwd? Lees hier het eerste hoofdstuk uit Vlucht.

 

Covermodelwedstrijd

Ieder jaar wordt er voor Mels nieuwste boek een covermodelwedstrijd gehouden. Vanaf 27 oktober a.s. kunnen jonge meiden zich weer inschrijven op melwallisdevries.nl. Als ze worden geselecteerd, zullen zij de gezichten van de personages zijn en een rol spelen in de boektrailer. Het aantal inzendingen blijft elk jaar stijgen. Dit jaar straalt YouTuber Sterre Koning op de cover van Vlucht! Zij is met haar 77,3K abonnees en 380K volgers op Instagram een grote influencer onder jonge Nederlandse meiden. Ze vlogt niet alleen: ze is ook actrice, presentator, zangeres en schrijfster! Samen met haar staan Bruna Dingeman en Noa Ahmadali op de cover, de winnaressen van de covermodelwedstrijd.

 

Op zoek naar spannende thrillers zoals Vlucht? Op onze politie niet betreden-pagina vind je nog meer leuke boeken. Of schrijf je in voor onze jeugdthrillernieuwsbrief!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven